cy Kipar 2022: Andromache - Ela

Za razliku od Albanije Irski nastup je bio odličan, skroz su zaslužili dalje da prodju :(
 
Eto, baš kad se meni svidi Kipar oni ispadnu :( Ne verujem... Ovo je Kipar koji meni prija, a ne Fuego, Diablo, Replay itd...
 
A posle onog snimka sa tik toka predvidjali smo joj top 5 rezultat u finalu. Kako se sve menja, ode Andromahe za Ronelicom....
 
Nije mu jasna, ne ide mi u glavu nikakai da je čak vokalno bila ok, ali da ritam ovoliko pogreši.. 😭 Totalno mi je to misterija.. Čak se uživo i nije tako čulo tamo, ali sad na snimku, da, baš.. :( mada nekad je teže vratiti se u ritam nego u intonaciju.. Jbg.. Nastup je izgledao čarobno svakako..
 
Pjesma prejaka, Andromache prelijepa, ali ovaj nastup sinoć... ne. Povukao bih paralelu sa Tijanom Bogićević, obe lijepo pjevaju ono što pjevaju, ali su na ESC došle sa, malo pjesmom a više pogrešnim nastupom na takmičenje. Andromache prelijep glas ima i njoj je trebalo dati da pjeva nešto samo na grčkom lagano da ne mora misliti o pokretima (koji su sinoć bili upitni).

Greota, ali evo zašto je nekad dobro ići na pre-partyje - vidiš otprilike na čemu si i sa energijom i sa pjevanjem pjesme pred publikom. Ista greška kao Yianna Terzi.
 
Totalno razočarenje. Pesmu volim ali ona se nije sastavila. Predvideo sam ispadak,doduše bila mi je na granici..
 
Em sto ne volim ovakve pesme previse, em je ona Emina Jahovic za siromasne. Harizma u minusu, vise bi se radovao prolasku Gruzije nego njen.
 
Ali tek kadriranje ovde... ali baš Sunčane skale - lagano levo, lagano desno... katastrofa
 
Jako loše i anemično izvođenje, potpuna odsutnost od momenta u kome se nalazi, najviše su doveli do ovakvog ishoda. Jedno od najvećih razočarenja. Pesma je takav letnji hit potencijal, ali očito je izvođač bio pogrešan.
 
Nastup je delovao vrhunski na isecku a na kraju golemo razocarenje.

Ipak, mogla je da prodje makar kao 10. Steta.
 
Ni 24p od Grcke ne bi bilo dovoljno za finale. Po ziriju, najlosija je bila. Sakupljeno samo 9p od 3 drzave. Uhh, ne mogu reci da je zasluzila tako mali broj poena, ali da nije bila na nivou to jeste. Kada sam odgledao celo pf-u, meni je delovalo da se nece proslaviti kod zirija.
Sto se tice publike, njima nije smetalo toliko svi ti nedostaci o kojima pisemo. Eto, mi smo dali cak 10p (sto mi je drago), Azerbejdzan 12p, Crna Gora 8p, ... Ukupno 9. mesto sto u ovom trenutku mislim da je dobro. A svakako je moglo ovo da bude mnogo bolje.
 
Kad sam čuo pesmu odmah mi palo na pamet kako će Srbija glasati za ovo. I jeste.
 
Ovo je jedna od retkih pesama od ove godine koji su mi na listu konstantnog slusanja. Zao mi je sto vokalno nije bila bolja ali ideja nastupa i sama pesma su mi bili top!
 
Back
Top