cy Kipar 2025: Theo Evan - Shh

Meh

Glas jako cudan, sve mi deluje ko da su smislili pesmu oko nastupa pa bi to moglo biti zanimljivo

Početak mi je bio promising i onda ovaj dated refren. Slabo.

Kakvi su sve krševi od pesama u ponudi ovog ESC-a, ovo je bar slušljivo a nastupom se može podići na viši nivo ako se uloži kinta i uz to on vlada scenom. Sve u svemu prijatno za poslušati.

Mole se Grčka i Kipar da nikad ne šalju muške izvođače na Eurosong, hvala.

Zašto bre

Sakis, Giorgos, Loukas i Andrew su bili odlični, a i Hovig i Rise Up isto meni super

Nisam osetio nikakvu emociju dok sam slušao pesmu. Još jedna pesma iz fabrike generike za Kipar 😴

Instrumental zapravo nije loš, ali mi se ne dopada melodija i muzika nadjačava njegove već slabe i autotjunom ispeglane vokale. Ovde nema nijedna originalna ideja već je sve reciklirano i derivativno.

Vrlo tanko u svakom smislu. U refrenu je instrumental vrlo dated, a on deluje kao da će da oskrnavi pesmu live. Ne sviđa mi se, još jedna poprilično generična melfest reject pesma sa slabašnim izvođačem. Ne znam kakav vanzemaljski nastup treba da se osmisli da bi se ovo istaklo, za sada mi definitivno deluje kao NQ.

Muzika je super, that's my jam, ali i meni zvuči jako tanko. Ako bude kombinovao pesmu i ples uživo, možda nećemo uspeti čuti ni to malo glasa što ima...

Meni nakon par slušanja ovo dosta bolje, zapravo skroz pristojan entry. Bolja mi je od Belgije, djelomično i zbog samog izvođača, iako će Sebastian uživo vjerojatno sažvakati Thea

Uh, i ovi muljaju sa kladionicama ponovo. Kakvom crnom magijom su u top 10? 🥴

Meni je ova pesma svakako za finale, bilo manipulacija na kladionicama ili ne

Prvi utisak: Cudan buckuris svega + na momente dosta jeftinjikavo :(

Bas su se srozali, a generalno su mi jedna od drazih ESC zemalja, vise srece sledece godine!

Meni ovo iskreno bolje zvučalo u isečku nego kad sam čula čitavu pesmu.

Ma meni je ova tehno-haus grmilica opasna, ovakvu muziku i privatno slušam, samo ne znam kakav je Theo na sceni u vokalno-koreografskom smislu i da li ima iskustva, ova stvarčuga je više za klupski ambijent i nemam predstavu kako će osmisliti scenski nastup ali svakako mora da pršti i da izgleda nabudženo te da liči na svjetski performans ako žele biti primijećeni (kostimi, plesači, uglovi kadriranja ma sve da bude k'o pod konac).

Klaće se sa Belgijancem oko ulaska u finale, interpretacija i redoslijed nastupanja će presuditi iako bih volio da se nađe mjesta za obojicu. 🤘

Back