Košarka

Pazi ti ove Skandinavce, što oni počeli igrat basketa, doduše Lauri Markkanen je odličan NBA igrač, ali svejedno iznenađujuće mi da Srbija izgubi od Finske, a Turska jedva dobije Švedsku, tim iz kojeg ne znam nijednog igrača

Činjenica da smo bili loši čitavo prvenstvo, ali svi igraju košarku i nijedna ekipa ovde nije bez razloga.

Nažalost, mi očigledno nemamo psihu kada smo glavni favoriti.

Neću kritikovati momke jer znam koliko im je teško ali treba biti realan i reći da smo večeras apsolutno zaslužili ispdanje.

Odigrali smo najlošiju utakmicu kada je bilo najvažnije a uz to, osim Estonije, odigrali smo vrlo mlak turnir. Da ne upotrebim teži izraz.

Čini se da je cela ekipa potonula nakon Bogdanove povrede i jednostavno nismo umeli da se nosimo sa pritiskom. Ponovila se 2019.

Žao mi je jako ali, po svemu prikazanom, ovo je, nažalost, bio maksimalan domet.

Sve je krenulo nekako malerozno, tako se i završilo. Bezveze jeste, ali šta da se radi. Nije bilo žara, tečnosti u igri, prodora i lakih poena, nešto na čemu se naša igra pretežno zasnivala. Ne može jedan Jokić da vuče ceo tim, izgleda da se ispostavilo tačnim da smo jedino zbog njega praktično i bili favoriti.

Nismo ni zaslužili više. Iskreno!
Ako ćemo košarkaški, skokovi su nas uništili, kako protiv Turske, tako i danas.
Rano smo ostali bez kapitena, ali to ne može i ne sme biti izgovor. U timu jedan od najboljih igrača planete, mvp F4 evrolige i mnogo ozbiljnih igrača.
Atmosfera oko tima takođe nije bila dobra.
Ako je nešto pozitivno i ćacijevci idu nazad u ćacilend da nas više ne brukaju i ne troše naše pare.
Selektoru se zahvaliti.

Nadam se da ćemo konačno kao narod naučiti da unapred ne slavimo zlato. Kad god smo to radili imali smo ovakav scenario.
Nema šanse, malo čitao komentare... sada pljuvačina deluxe, a pre su se svi redom popalili i ako nekome napišeš nešto tipa da ,,Ne trčimo pred rudu".. izvređaju te i kažu ti ,,da smo mi najbolji, da ne znaš ništa, da si izdajnik i autošovinista"... Ćaci vlast, ćaci država, ćaci selektor, ćaci reprezentacija, ćaci igrači, ćaci navijači...

I na sve to predsednik KSS Nebojša Čović. Zlo i naopako.
U zemlji koja je u predhodnih pola veka imala Danilovića, Divca, Bodirogu, Saleta Đorđevića, Paspalja, Stojakovića, Sašu Obradovića, nama u vrhu košarke Čović.

Inače, jedino zbog čega žalim jeste to što niko od nas neće imati prilike da vidi u slučaju dočeka i osvajanja neke medalje ko bi izašao da se zdravi sa AV i maše ćaci masama...

Last edited:
Komentar Izbegli smo Tursku u finalu, a i finale me razneo. 😂

Stvarno smo posebna sorta. Do juče zlato zagarantovano, danas pljuvanje po igračima. Jel toliko teško navijati, a ostati iole realan? Čisto da se izbegne blamiranje i meltdown kad se desi ovako nešto.

Back