Košarka

Sad sam pogledao i drugo poluvreme, iako sam znao konacan ishod. Mogao bih napraviti detaljnu analizu iskljucivo ove utakmice, ali nema svrhe. Samo mogu reci da je selektor lose vodio utakmicu. Kada sam video kako vodi prvu cetvrtinu, nisam bio bas siguran da cemo 100% pobediti, ali sam ocekivao da cemo se provuci kao Turci ili mozda kao Nemci pa da u poslednjoj cetrvtini proigramo.
Pre turnira mi se nije svidelo sto je poveo Micica. Voleo bih da sam pogresio (nazalost nisam), ali po meni on nije imao mesta, pogotovo sto je dosao na pripreme nespreman, povredjen, bez utakmica, treninga...

Nista, sad navijam za bracu Bosance (imaju realne sanse protiv Poljske) i Slovence.

Nisam htio da gledam utakmicu Poljske i BiH jer sam znao šta će se desiti, upalio sam u trećoj četvrtini i bio sam upravu lol.

Šuška se da su neki ljudi u reprezentaciji (uključujući selektora i neke igrače) namerno taktizirali i pravili greške na nagovor i zahtev sekte kojoj ne odgovara da se čuje na trbinama ,,Pumpaj" i da se što više zna o dešavanjima u Srbiji, o čemu bi se sigurno više znalo od strane stranaca da smo prošli dalje..!

Takođe, iz istih razloga je i Vanja Marinković presedeo ceo meč na klupi. Da podsetimo, za razliku od Jokića, Vanja nije ćaci. Redovno je išao na proteste i pljuvao po radikalskim izrodima. Njegovo sklanjanje je logičan sled događaja kada košarku vode ljudi koji je vode. Još će tu svašta isplivati.

Elem, što se Bosne tiče, ponadao sam se da će uspeti nekako da smognu snage ne bi li prošli dalje ali, objektivno gledano, Poljska je kvalitetnija ekipa + imaju dužu klupu i iskusniji roster. Ovo je bio maksimum.

Mene skoro nije ni dotaklo.
Nekako mi je ceo meč i ceo turnir nešto govorilo da to nije to.
Za Vanju naklon, uvek je pokazivao kako kapiten velikog košarkaškog kluba mora da se ponaša.
Kako je nekada general govorio, može da se pogreši kakav je ko igrač ili kakav će postati igrač, ali ne sme da se pogreši kakav je ko čovek. Plus je momak bio najmlađi kapiten KK u istoriji u ono najteže vreme. Teško breme koje je dobro podneo.

Ni ja uopšte nisam nešto preterano razočaran. Jeste mi žao što su momci ispali, ali realnost je da smo bili loši. Žao mi je jedino što nije iskorišćen pun potencijal ovakve ekipe koja će se teško opet okupiti u ovakvom sastavu. I naravno žao mi je što su neki momci zaradili povrede.

Šuška se da su neki ljudi u reprezentaciji (uključujući selektora i neke igrače) namerno taktizirali i pravili greške na nagovor i zahtev sekte kojoj ne odgovara da se čuje na trbinama ,,Pumpaj" i da se što više zna o dešavanjima u Srbiji, o čemu bi se sigurno više znalo od strane stranaca da smo prošli dalje..!
Ako je zaista tako, onda nije ni čudo što je prošlo tako kako je prošlo.
Gde se kriminal i politika umešaju, tamo gde im nije mesto, tu trava ne raste.

Prvo je počelo sa kriminalom u srpskom fudbalu, ceo FSS je korumpiran, atmosfera samim tim očajna što se odražava i na ekipu. Onda su nam upropastili i PZE i Evroviziju, evo sad i košarku. Ovim tempom uništava se sve što u ovoj državi vredi.

Tako je to kada se talenat i struka nipodaštavaju i diskriminišu zbog privilegija partijske knjižice.

Realno, drago mi je zbog Gruzijaca, ovo su zasluženo dobili, ali fascinantno mi je da se za polufinale bore dve ekipe koje su kroz iglene uši prošle grupu. 🤣 Kad se samo setim kako su do skoro svi videli nas i Francuze u istom 100 posto... :D

Bravo za Gruziju i za našeg Džileta. Dobro sam procenio još u prvoj utakmici da bi oni mogli biti iznenađenje i nije me prevario osećaj. Verujem, apsolutno, da mogu i do borbe za medalju!
Ako je zaista tako, onda nije ni čudo što je prošlo tako kako je prošlo.
Gde se kriminal i politika umešaju, tamo gde im nije mesto, tu trava ne raste.

Prvo je počelo sa kriminalom u srpskom fudbalu, ceo FSS je korumpiran, atmosfera samim tim očajna što se odražava i na ekipu. Onda su nam upropastili i PZE i Evroviziju, evo sad i košarku. Ovim tempom uništava se sve što u ovoj državi vredi.

Tako je to kada se talenat i struka nipodaštavaju i diskriminišu zbog privilegija partijske knjižice.

Upravo tako. Nažalost, gde SNS pusti svoje pipke, tu trava više ne raste. Dokazano i pokazano bezbroj puta.

Znači i drugoplasirani i trećeplasirani sa OI eleminisani u 1/8 finala... to je dokaz da uspeh na jednom takmičenju ne znači da ćeš biti uspešan na sledećem i da nmg na osnovu toga da te smatraju za nekakvog favorita...!

Back