Košarka

Žao mi je za Bogdana, mada sam se pribojavao da će baš ovako biti :(

U svakom slučaju, i dalje mislim da smo najkvalitetnija ekipa na turniru ali će sada za osvajanje zlata biti potreban veći napor. To je što je. Podrška momcima do kraja a Bogdanu želimo što brži oporavak.

Baš šteta, verovao sam do poslednjeg trenutka da nije toliko ozbiljno i da će uspeti da se oporavi.

Šta je tu je, ne treba da klonemo duhom nego naprotiv, pun gas i podrška momcima da osvoje to zlato i za Bogdana. Ako ga je neko zaslužio, on je!

Još jedna utakmica završena sa 41 poenom razlike. Ovog puta Grci razbili Gruziju sa 94:53.

Au Francuzi baš muku muče sa Izraelom. Izjednačeni,
36 - 36 na poluvremenu.

Ne sviđa mi se kako naši igraju... Mislim da Turska dobija našu grupu i da su već sad favoriti! Naši ako nastave ovako sledi borba od 5- 8 mesta (maksimalno).

Da, ni meni igra za sada ne odaje utisak favorita za osvajanje prvenstva. Pravi test dolazi prekosutra sa Turcima, mislim da ćemo tu moći definitivno da vidimo kako stvari realno stoje. Nadam se stari lisac Kari ipak zna šta radi.

Kakav debakl Crnogoraca! Ne mogu da poverujem šta su uradili i to u najbitnijim meču protiv najslabije ekipe na prvenstvu... Strašno.

Inace, niko nije napisao, ali verujem da su svi videli da caci falange vrsljaju po Rigi i "dobronamerno" savetuju ljudima da prestanu da pumpaju. Postali su predmet istrage letonske policije 🤣 valjda je to deo "unistavanja u celom svetu".

Nije toliko strašan poraz.

1. Momci su pokazali jedinstvo i karakter.
2. Odbranu će zategnuti. Verujem u to.
3. Turci su imali sreće i 18 trojki koje ponoviti neće kada se opet sretnemo ako se sretnemo.
4. Može se i bez Bogdana ali užasno fali.
5. Prvi ili drugi nebitno je. Svakako moramo dobiti sve do kraja.

Turci najodvratnija sportska nacija na svetu. Ponašanje 0.

Idemo momci i dalje verujem u vas

Last edited:
Veliki broj poena i mala razlika je definitivno odraz kvaliteta obe ekipe. E sad, ovaj manjak sreće na kraju je presudio, ali igra u globalu nije bila loša. Odbrana mora da se popravi, tu smo škripali prilično. Čini mi se da idemo na Finsku u šesnaestini finala, treba ovo zaboraviti i okrenuti se toj utakmici.

Ja sam iskreno zadovoljan. Posle utakmica sa Portugalom i Letonijom, a bogami i sa Češkom + bez Bogdana očekivao sam da nas Turci razbiju sa 20 poena razlike. Potpuno ujednačena utakmica, imali su više sreće od nas i pobedili. Nema se šta zameriti momcima. Sad novi list i fokus na osminu finala, više nema prava na grešku. Mislim da ne bi trebalo biti većih problema protiv Finske.

Mislim da ovako nešto može da izjavi samo ko ne prati reprezentativnu košarku ni najmanje. Realnost je da se za prvenstvo aktivno pripremaju SVI, uključujući i reprezentacije koje se smatraju autsajderima. Svako može dobiti i svako može izgubiti, što se u mnogo slučajeva do sada pokazalo na mnogim primerima. Splet okolnosti takođe igra veliku ulogu, tj. sreća ili "poklapanje kockica". Bitno je dobiti kada je to najvažnije, a u tom pogledu mislim da smi mi, kao tim, dosta jaki.

Back