Koncerti

Planira li neko od grkofila da ide na koncert Nikosa Vertisa na Tašu?
 
A večeras idemo da slušamo Bokicu, pevaće svoje pesme koje snima za prvi album.

Leto-na-trgu-pozivnica-1990x770px.jpg
 
Dolaze i u Podgoricu, 20. oktobra. Obuhvatili nas u okviru evropske turneje, a i Budimpeštu, Bukurešt, Kišinjev... Za beogradski nastup, cena karte 40 evra, a u Podgorici 29.

3cbW6Sh.jpg
 
Pa dobro, u BG-u će pevati svojim imućnim sunarodnicima, zato takva cena.
 
Kad spomenu njihove sunarodnike, sad sam baš ispratio neki webinar u kom su pričali o portalu za frilensere i prijavu poreza i doprinosa za socijalno osiguranje, pa su radili i audio prevod na ruski, ima ih kod nas prilično, pa da se i oni upute u administrativne zavrzlame. :D
 
24 Kitchen Piknik u Bašti
Botanička bašta “Jevremovac”, 2 – 3. septembar 2023.
Lollobrigida i Bojana Stamenov bend

Vikend za druženje sa vrhunskim kuvarima i uživanje u koncertima u prirodi!

Prvi vikend u septembru donosi pravu poslasticu za sve ljubitelje prirode, dobre muzike i ukusnih zalogaja! Manifestacija 24 Kitchen Piknik u Bašti po treći put održaće se 2. i 3. septembra u Botaničkoj bašti “Jevremovac”.

Posle velikog uspeha letnjih manifestacija koje su održane u Botaničkoj bašti, posebno Wine Gardena i Jazz in the Garden festivala, kao i brojnih pozitivnih utisaka posetilaca, od istih producenata stiže manifestacija tokom koje će posetioci moći da uživaju u poslednjim danima leta u najlepšoj zelenoj oazi u centru grada.

Botanička bašta će tokom dva dana biti pretvorena u veliku piknik zonu, a organizatori će obezbediti sve što je potrebno za maksimalno uživanje. Posetioce očekuje bogata ponuda izabranih proizvođača hrane i pića, a sve će biti začinjeno odličnom muzikom.

Naši partneri iz 24 Kitchen pripremaju razna kulinarska iznenađenja! Piknik će biti sjajna prilika da u najlepšem parku u Beogradu posetioci uživaju u specijalitetima pripremljenim po receptima poznatih svetskih kuvara, kao i da učestvuju u radionicama kulinarstva.

Osim u prirodi, gastronomskoj ponudi i druženju posetioci će svakog dana moći da uživaju i u koncertima autora i izvođača različitih muzičkih žanrova.

U subotu 2. septembra od 18 časova nastupiće Ida Prester i Lollobrigida, elektro pop bend poznat po neverovatnoj energiji živih nastupa. Plesni ritmovi, pulsirajući basovi, neobični tekstovi i harizmatična front girl Ida Prester odvešće vas na putovanje od diska 80ih, preko furioznog punka do letnjih morskih terasa. Pre njih od 13:30 muziku će puštati DJ, a od 16 časova nastupiće ReCover Rock Band, jedan od najboljih klupskih cover bendova iz Beograda koji se trudi da održi pop, mainstream rock i hard rock muziku aktuelnom i u ovom vremenu. Bez kompromisa sviraju najveće hitove stranih i domaćih bendova iz perioda od ’70-ih godina pa do danas.

U nedelju 3. septembra od 18 časova nastupiće Bojana Stamenov Band, čiji autentičan bluz zvuk, originalne kompozicije i prepoznatljiva energija nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Bojana je poznata kao srpska Areta Frenklin zbog raskošne vokalne interpretacije bluza, fanka i soula, ali i kao srpska predstavnica na Evroviziji 2015. Isto u nedelju od 16.30 nastupiće beogradska mlada kantautorka i gitaristkinja Jelena Bjeković, dok će od 15 časova deca, ali i roditelji imati priliku da uživaju u projektu „Džez za decu“. U ovom projektu učestvuju renomirani džez muzičari, program je zamišljen kao veselo muzičko druženje koje za cilj ima dobru zabavu i nepretencioznu edukaciju, a obuhvata i mini koncert sastavljen od najpoznatijih, džezom inspirisanih kompozicija iz Diznijevih crtaća.

“24 Kitchen Piknik u Bašti” je pre svega porodični događaj. Zato nismo zaboravili na naše najmlađe posetioce za koje, pored koncerta „Džez za decu“, pripremamo i specijalni dečiji kutak sa celodnevnim programom - animatorima, mađioničarem i ukusnim poslasticama.

Kapije Botaničke bašte biće otvorene 2. i 3. septembra od 13 do 20 časova, a ulaznice po ceni od 1500 dinara po danu mogu se kupiti na prodajnim mestima i preko online servisa tickets.rs. Za decu do 12 godina ulaz je slobodan.

MUZIČKI PROGRAM:

Subota 2. septembar:

13:30 DJ
16:00 ReCover Rock Band
18:00 Ida
Prester i Lollobrigida
ULAZNICE ➡️
https://tickets.rs/event/24_kitchen_piknik_u_basti_7824

Nedelja 3. septembar:

13:30 DJ
15:00 „Džez za decu“
16:30 Jelena Bjeković
18:00 Bojana Stamenov Band
ULAZNICE ➡️
https://tickets.rs/event/24_kitchen_piknik_u_basti_7825
 
Koncert Danice Krstić i Jelene Tomašević, 1. septembra u Kragujevcu

U okviru Kragujevačkog kulturnog leta, u organizaciji Doma omladine, održaće se koncert Kragujevčanki Jelene Tomašević i Danice Krstić.
Koncert je predviđen za 1. septembar sa početkom u 21 čas na Đačkom trgu ispred Prve kragujevačke gimnazije.​

sKVUJCV.jpg
 
I ja sam primetio plakate,ceo grad je oblepljen.

Ja idem na Il Divo u oktobru.
 
Ijaooo Georgian Legend Samaia će biti u mts dvorani u Novembru.. Ali karte su od 4500 rsd pa nadalje.. :( 😭 da nisam uzeo za Little Big u oktobru ovo bih išao svakako... Koliko volim kavkaski folklor.. Lani sam bio u mts dvorani na gruzijskom nacionalnom baletu Sukushvili, ono vredi svake pare, pamti se dugi, dugoooo.. 😍
 
SANREMO GIOVANI WORLD TOUR 2023

Zbog proglašenja Dana žalosti u Srbiji 27. septembra, koncert Sanremo Giovani World Tour odlaže se za 28. septembar. Eto prilike da sutra odete na Kalemegdan i uživate u muzici učesnika Sanrema Giovani 2022. Nastupiće Martina Beltrami, Fiat 131, Nur i Manini. Specijalne gošće su Jelena Gavrilović, koja će voditi program, i Lena Kovačević.​

Lokacija: Kalemegdan (Vidikovac, Savsko šetalište)
Vreme: 28.09. u 19.00
Ulaz je slobodan!

JY0Gg4R.jpg
 
Koncert Ilme Karahmet u Novom Sadu, 10. decembra u 20 časova
Sa svojih trinaest (13) godina kao najmlađi učesnik pojavila se na prestižnom takmičenju “X Factor Adria” u Beogradu (Srbija), gdje je Ilma osvojila simpatije celog regiona kada je otpevala pesmu “Ima jedan svijet”. U žiriju pomenutog takmičenja bile su regionalne zvezde Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Emina Jahović i Kristina Kovač. Pesma “Ima jedan svijet” u interpretaciji Ilme broji višemilionske preglede na YT, a pored te pesme pevala je mnoge hitove svetskih zvezda poput Christine Aguilere, Brune Marsa, Whitney Houston i dr. U takmičenju “X-Factor” Ilma je bila finalista pored 12.000 prijavljenih takmičara.

Poslednje muzičko takmičenje gde se Ilma pojavila bilo je regionalno takmičenje “RTL Zvezde” u Hrvatskoj. U ovom takmičenju žiri su činile regionalno poznate zvezde Nina Badrić, Petar Grašo, Jacques Houdek, Tonči Huljić i Andrea Andreši. Pred ovim uglednim žirijem i pored velike konkurencije kandidata, Ilma Karahmet odnela je ubedljivu pobedu i osvoila prvu nagradu od 100.000 kuna.

Prvi koncert Ilme u Novom Sadu, održaće se u nedelju, 10. decembra sa početkom u 20:00 u Srpskom narodnom pozorištu. Ulaznice po ceni od 2.000 dinara mogu se kupiti na prodajnim mestima GIGS TIX-a, kao i onlajn na njihovom veb-sajtu.​
 
Bio ja ovde kad je bila, predobro je bilo. Rukovao sam se sa njom 2x za vrijeme koncerta jer je šetala kroz publiku i pozdravljala se sa mnogima 😄
 
Nastupala je u junu u Beogradu u okviru River festa.


 
  • Love
Reactions: Mrm
Back
Top