Kupovina

Meni se okrugle jako dopadaju, ali mi nikako ne stoje uglavnom... 🤭

Bio sam večeras u Lidlu posle dosta vremena i odmah kupio Šljivku... Znači Poljaci ovo da zaštite kao nacionalno dobro.

• Like
Reactions: Mrm
Imate i Livanjski sir u LIDLU, baš Mljekara Livno radi, znači nije onaj van Livna što po meni i nije pravi Livanjski..
Dosta je povoljniji u LIDLU, nego inače.. Obožavam Livanjski, možda mi je i omiljeni kačkavalj, ali spada u skuplje, ne uzima se baš prečesto.. Paški je skuplji, ali meni se Livanjski lično više dopada.. Mmm... 🤤🤤🤤

Attachments

• IMG_20230908_222434.webp
    IMG_20230908_222434.webp
    275.9 KB · Views: 5
  • IMG_20230908_222749.webp
    IMG_20230908_222749.webp
    305.5 KB · Views: 5
Čim sam napisao taj post znao sam da će neka duhovita duša napisati "Inbox". :D

Poslednjih nekoliko postova je obrisano. Izbegavajte lična prepucavanja, to radite van foruma ako vam je stalo do toga, čak i ako se dugo znate, da ne bi izazvalo dalju raspravu. Čak i da je Offtopic tema, a nije, tome nije mesto na forumu. Takođe, molim vas da ne prenosite ono što se eventualno odigralo van foruma, bilo u privatnim prepiskama, bilo na Slušamo FSC.

Dobijam prijave od više forumaša, te ne bi trebalo da se diskusija pretvara u ring. Ako vas neki forumaš ne zanima, odnosno ono što on piše, ignorišite ga i kraj priče.

Ne znam šta je tužnije, pomisao da i hrana za bebe mora da se štiti na ovakav način kako je neko ne bi ukrao ili što su cene tih proizvoda toliko visoke. Neko uzima ozbiljan ekstra profil na tome.
Šteta što se ne vidi cena za onu hranu za bebe koja je proizvedena u Srbiji, mada sumnjam da je nešto jeftinija od ostalih.

Last edited:
Hrana, ali i celokupna oprema za bebe je preskupa. Počev od paketa najobičnijih pelena koji košta od 20 evra pa na više.

Za Pakistan
Jako smešno...vidim da si stavio 20 eur, pa pitam za koju zemlju kažeš, ne znam zaista na koju misliš, ali sad me i zaboleeeeee....

Bljak, ovaj forum iz tebe izvuče i ono što vrv ne bi nikad kazao.... :sick:

Back