Cene stvarno jesu visoke, ja jesam manje vise ceo zivot navikao da ne gledam cene nego da kupim ono sto mi treba i sto mora da se kupi. Pogotovo kada je u pitanju beba, tu nikad nisam stedeo, ali primer, adaptirano mleko je kutija oko 2400din, kasice slatke - slane koje su nekada dovoljne za dva obroka, a nekada jedan su oko 250din prosek, zitarice su oko 400-500din, pelene, maramice, druge potrebne stvari necu ni da racunam.
Pa dobro, možda Mrm smatra da to i nije neka cena i da bi svaki prosečan građanin ove zemlje trebao da bude u mogućnosti da to sebi priušti.![]()
Pa ako na Milošev post o ceni stana u BW ti napišeš - Šta si hteo sa tim da kažeš @Miloš? Puno? Malo? Valja? Ne valja?A čemu ovaj post?
Ovo sad stvarno ne kapiram..
Pa na NBG stare stanove prodaju za oko 3000 eur kvadrat, Kosa je došla do 2000, 2500 eur..
Cene stanova diktira tržište. Ako nešto može da se proda, nudi se za taj novac, smatrao Mrm nešto ili ne smatrao..
Kakve veze ja sa tim imam..
Ne znam Milane šta sam ti se ja toliko u životu zamerio, ali ovolika zluradost, zajedljivost mi je već sad i fascinantna..
Ali oterati me nećeš da znaš..![]()
![]()
Ne, to nije manija gonjenja, to je "gonjenje" ili šta već.. Obzirom da se iz neobjašnjivog razloga čovek javlja da kaže šta ja smatram...quite creepy.. :/manija gonjenja
Pa ako ne mogu da prodaju po toj ceni, neka smanje..Pa ako na Milošev post o ceni stana u BW ti napišeš - Šta si hteo sa tim da kažeš @Miloš? Puno? Malo? Valja? Ne valja?
Mislim da je moja reakcija apsolutna normalna i očekivana.
Za koga može da bude normalna cena stana od skoro 5000 evra po kvadratu... treba li da napomenem da govorimo o Beogradu, gradu sa skoro dva miliona stanovnika, a bez metroa.
Pa zašto me onda prozivaš uopšte, kad sam debil koji stalno maši sve, šta se bre brate petljaš u životu sa takvima... Evo široko ti polje, imaš izbor..pusti debila koji sve maši da malo počine..Opet si omašio poentu posta, kao i uvek.