Kupovina

Retko, pre par godina sam češće, dok sad slabo pratim te ponude.

Meni je nerealno da smanje cenu 60 posto na običan kupon koji svako može da nađe na netu. Sve mislim da se iza krije nešto i to me brine, a hocu da uradim naočare za vid, a ima dosta kupona za njih.

Meni je nerealno da smanje cenu 60 posto na običan kupon koji svako može da nađe na netu. Sve mislim da se iza krije nešto i to me brine, a hocu da uradim naočare za vid, a ima dosta kupona za njih.

Pa uporedi sa regularnim cenama, tj. onima kada se ode direktno, nevezano za to što napišu na sajtu, i naravno obrati pažnju na to koja ordinacija je u pitanju. Jesam jednom uzeo dioptrijske naočare u Italoptiku u Sava centru preko Grupovine, davno, 2011. godine, bilo to u ponudi zajedno sa određivanjem doptrije, i šta znam, ok je prošlo, mada sad tim povodom radije idem u jednu optičarsku radnju u Bulevaru Despota Stefana. Inače ovako, preko tih kupona uzimao sam neke karte za pozorište, kurseve jezika, personalne treninge u teretani, neke ponude za kafiće i restorane, mami sam jednom za neki lekarski pregled, uglavnom je sve ok bilo.​

Ja sam sto puta za lekarske preglede..normalno je skroz..
Za depilaciju isto u salonu više puta..

@Petar

Znaš one sajtove grupovina, kupi me i slično.. Ima da se uzmu razne usluge sa popustima, kupiš kao taj vaučer, kupon za ne znam neki iznos i dobiješ 60% popust za frizera, za depilaciju u salonu na primer..

Hvala, nikad čuo, ali istražiću. Već vidim na kupi me neku analizu koju bih mogao da odradim :D

To postoji 15-ak godina već, neki sajtovi tog tipa su se ugasili, neki ipak opstali, verovatno imaju dovoljno profita, iako mi je utisak da se sad to manje koristi nego ranije. KupiMe je među boljima, tu su i Grupovina, kupoman, Popusti.rs... Ok je i za neku večeru, sladolede, pizze, nađe se nešto što je povoljnije nego uobičajeno.​

E da, hteo sam da uzmem Krakov za NG na KupiMe, tako preko jedne agencije, ali sam prvo pozvao agenciju da ih pitam nešto vezano za to i kazao im da bih uzeo na KupiMe, ona mi je rekla da ne uzimam, da će mi dati po toj ceni kad dođem u aganciju i ispoštovala je, njima je odgovvaralo direkt više da ne daju proviziju sajtu KupiMe..

Last edited:
Lolovoz, naravno da nisam znao za ove stvari kad sam živeo u malim mestima, da ne kažem selendrama.

I ja prvi put cujem za ove kupone, znam jedino za kupone iz mekdonaldsa i to je otprilike to

• Wow
Reactions: Mrm
Rajićeva šoping centar slavi 6. rođendan, pa su tim povodom do nedelje, 17. septembra, aktuelni popusti u nekim radnjama.
Spisak popusta ➡️ https://www.rajicevashoppingcenter....fenomenalne-rodjendanske-popuste-u-rajicevoj/

Lilly slavi 20 godina u Srbiji, pa do 30. septembra obračunava se 20% popusta na sve* za Loyalty korisnike. Popust važi i na sajtu i u fizičkim prodavnicama.
*Popust se ne odnosi na već snižene proizvode, lekove, medicinska sredstva, poklon kartice i na hranu i opremu za bebe do 6 meseci.
➡️ https://shop.lilly.rs/lilly-20-godina-sa-vama

Ima li neko dobru preporuku za jastuk za spavanje? Pritom, mislim na klasični model standardne veličine 50x70, ili manji (nije mi važno punjenje). Teško se privikavam na one kontur varijante sa memorijskom penom i takvi mi ne odgovaraju. Dormeo i sl. sam isprobao, ali imam utisak da brzo propadnu.

Davno mi je rečeno da se po Ig reklamira neka domaća firma, ali ništa nisam zapamtio.

Ne BiH znao da ti kažem. Kao i ti verovatno, probudim se uvek ukočenog vrata, a bol odatle se prenese na glavu i pređe kasnije u migrenu ako odmah ujutru ne popijem kafetin. Međutim, od njega mi se posle otvori apetit.
Koristio sam razne od memorijske pene ali i meni deluje da propadnu posle par meseci. Rešenje nisam našao, podmetnem ruku pa šta mi bog da ujutru, nekad se desi da se probudim bez bolova.

Back