Kupovina

Pa šta ću, ja za tursku robu imam, za tu evropsku tvoju, slabije malo.. 😌
Mrmika je definitivno dobila memo iz stranke 😅

Muke pre predsedničkog sendviča: Jaoooo kako ću i na tri mitinga Dijamantske lige i na Olimpijske igre, pa Evrovizija...A gde je krstarenje Jupiterom, a tek patikice i cvikeri od pola soma evra??? Uh, teškooo je i preko mosta pešice preći. Halo, KonTiki Travel? 😌😌😌

Nakon parizer manije: Štedela paru na paru, jela koske i kačamak, pušila najgoru krdžu i šta sam uštedela? Ništa! Gde ima jetrena na sniženjyyyy? 🥹

🙏

A gde je krstarenje Jupiterom

Uh, teškooo je i preko mosta pešice preći.

jela kačamak

pušila najgoru krdžu

Kada sam napisao ovo za krstarenje? 🤭

Preko Gazele se stvarno ne može peške, ne postoji mogućnost, kažnjivo je čak..

Kačamak obožavam uvek, odličan je za varenje, treba ga što više uzimati umesto hleba..

Ne pušim obične cigarete, samo elektronske..

Btw u Martu 2024. je svetsko dvoransko u Glazgovu, sad sam video karte su džabee, 5-40 funti, ali mi je istekla vizaaaaaa!!! 😭😭😭😭😭😭

Ubićuuu te dodooo! 😡😘

Pre dve nedelje je otvorena Maelia apoteka u Novom Sadu, u Bulevaru oslobođenja 38 i radi non-stop. U početku su imali apoteke samo u centru Beograda, a skoro su otvorili i ovu u Novom Sadu, Pančevu i Zemunu. Oni imaju dvojne cene, a uz njihovu karticu, koju izvadite besplatno u apoteci, tamo često možete naći povoljnije lekove nego u drugim apotekama. Dakle, pored Super Dr. Max, dobro je i ovu apoteku imati u vidu.​

2F9kOul.jpg

Iza apoteka stoji THSBO grupa iz Beograda, postoje od juna 2022. Kod njih diplomirani farmaceuti imaju plate iznad 1500 evra.

Inače, cene u njihovim apotekama se mogu naći i na https://apoteka.rs, sajtu gde se mogu pretraživati lekovi, pretežno u manjim apotekama, i te cene koje su tamo prikazane su upravo te niže sa karticom lojalnosti.

Drago mi je da čujem da su korektno plaćeni i definitivno ću otići kad bude bilo potrebe.

@Miloš

Nemoj mi reći da je i ova linija Roger Federera, patika "ON" ružna?! 😛😁

Ne znam na koji model misliš, ali generalno su ok, posebno jer su pretežno bele sa detaljima u drugim bojama.

• Like
Reactions: Mrm
„Uzmi račun i pobedi 2023“ - drugi krug nagradne igre

Drugi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2023" počinje 14. oktobra i tokom pet izvlačenja građanima će biti podeljeno 10 stanova u Beogradu, najavio je ministar finansija Srbije Siniša Mali. U bazi zajedno sa pristiglim računima nalazi se ukupno 217 miliona računa koje su slali građani.

Predviđeno je pet javnih izvlačenja, u emisiji koja će biti emitovana uživo na Prvom programu RTS-a, subotom od 18 časova, od 14. oktobra do 11. novembra. U svakoj od emisija biće dodeljena po dva stana. Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Stanovi se nalaze u "Zemunskim kapijama" u Zemunu i kompleksu "Petica" u bloku 63 na Novom Beogradu. Oba kompleksa je izgradila Građevinska direkcija Srbije.​
  • Prvo izvlačenje 14. oktobra 2023 - Jednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu
    • jednoiposoban stan 46,76 kvadrata na 1. spratu, stan br. 4, Šumadijska 59, Zemun
    • dvosoban stan 54,38 kvadrata na 1. spratu, stan br. 6, Šumadijska 59, Zemun
  • Drugo izvlačenje 21. oktobar 2023- Jednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu
    • jednoiposoban stan 46,48 kvadrata na 1. spratu, stan br. 4, Šumadijska 57, Zemun
    • dvosoban stan 54,25 kvadrata na 2. spratu, stan br. 14, Šumadijska 59, Zemun
  • Treće izvlačenje 28. oktobar 2023 - Dva dvosobna stana u Beogradu
    • dvosoban stan 54,15 kvadrata na 1. spratu, stan br. 6, Šumadijska 57, Zemun
    • dvosoban stan 58,80 kvadrata na 7. spratu, stan br. 40, Jurija Gagarina 76P, Blok 63
  • Četvrto izvlačenje 4. novembar 2023- Dvosoban i trosoban stan u Beogradu
    • dvosoban stan 54,29 kvadrata na 2. spratu, stan br. 14, Šumadijska 57, Zemun
    • trosoban stan 72,25 kvadrata na 2. spratu, stan br. 13, Jurija Gagarina 76Ž, Blok 63
  • Peto izvačenje 11. novembar 2023 - Trosoban i četvorosoban stan u Beogradu
    • trosoban stan 75,46 kvadrata na 1. spratu, stan br. 6, Jurija Gagarina 76D, Blok 63
    • četvorosoban stan 99,59 kvadrata na 9. spratu, stan br. 42, Jurija Gagarina 76U, Blok 63

"Petica" kompleks
Stambeno – poslovni kompleks PETICA se nalazi na atraktivnoj lokaciji u novobeogradskom Bloku 63, na uglu ulica Jurija Gagarina i Nehruove. U PETICI je 308 stanova, raspoređenih u pet lamela, različitih struktura, od jednosobnih do šestosobnih, kvadrature od 38m2 do 260 m2. Najzastupljeniji su trosobni stanovi. Objekat ima tri podzemne etaže, prizemlje, devet spratova i povučeni sprat. Na povučenom spratu projektovani su atraktivni penthouse stanovi većih kvadratura od 100-240 m2.​

kjrLwRe.jpg

yWoVut4.jpg

"Zemunske kapije"
Izgrađeno na prostoru bivše kasarne „Aleksa Dundić“ u Zemunu. Naselje ima 8 objekata, 7 stambenih sa 1440 stanova i jedan poslovni, odnosno 200.000 m2 stambeno-poslovnog prostora. Stanovi koji se poklanjaju u nagradnoj igri nalaze se u objektu A, koji ima 4 lamele sa ukupno 140 stanova i 172 garažna mesta, a nalazi se uz Ulicu Cara Dušana.

Pre dve nedelje je otvorena Maelia apoteka u Novom Sadu, u Bulevaru oslobođenja 38 i radi non-stop. U početku su imali apoteke samo u centru Beograda, a skoro su otvorili i ovu u Novom Sadu, Pančevu i Zemunu. Oni imaju dvojne cene, a uz njihovu karticu, koju izvadite besplatno u apoteci, tamo često možete naći povoljnije lekove nego u drugim apotekama. Dakle, pored Super Dr. Max, dobro je i ovu apoteku imati u vidu.​

2F9kOul.jpg

Prošla sam par puta, pošto mi je relativno blizu lokacija, iako nešto ni ne idem po okolnim apotekama čak i kada imam potrebu pošto imam Dr Max na otprilike 500 metara od kuće. Mada će svakako biti korisno to što rade 0-24h, dosad smo imali mislim samo onu preko puta Izvršnog veća. Možda još negde, mada mi nije poznato.

U Zagrebu, na uglu Europskog trga i Kurelčeve ulice otvoren je prvi Konzum smart dućan u Hrvatskoj. On je jedinstven po tome što nema kase, kupac prilikom ulaska skenira QR kod koristeći Konzum aplikaciju, kada mu se odmah skida 50 evra sa računa, a potom direktno u kesu stavlja proizvode sa polica što prati više od 150 kamera koje posredstvom veštačke inteligencije detektuju šta je uzeto i automatski obračunava (moguće je i vraćanje uzetih artikala na police, kada će se ukloniti artikli i sa računa), i na kraju kupac samo izađe iz dućana a onda mu na email stigne račun. Ipak, za sada kažu da iako dobro detektuje proizvode, ima i mana, a to je da osim što u dućan ne možete ni ući ako nemate 50 evra na kartici, po izlasku može proći i nekoliko sati dok se na račun ne vrate rezervisana sredstva i naplati uzeta roba. Takođe, mana je što se u toj prodavnici ne mogu koristiti Konzumovi kuponi jer nema kasa niti uređaja koji bi ih identifikovali, a tu se neće prodavati ni cigarete. U prodavnici rade trgovci, ali samo za potrebe izlaganja robe, provere rokova, na odeljenju pekare i sl.​

Kako vam se čini ovo? :D

Zamisao je svakako odlična. Ali sigurno da će postojati određeni problemi koji će se verujem rešavati u hodu.

Jedino ne znam kako funkcioniše ako u kupovinu idu dve osobe zajedno. Je l' obe treba da imaju aplikaciju, iako kupuje i plaća samo jedna osoba?

Zamisao je svakako odlična. Ali sigurno da će postojati određeni problemi koji će se verujem rešavati u hodu.

Jedino ne znam kako funkcioniše ako u kupovinu idu dve osobe zajedno. Je l' obe treba da imaju aplikaciju, iako kupuje i plaća samo jedna osoba?
Ne mora, kažu da mogu zajedno, sve na jedan račun onog ko je i skenirao QR kod.

Nutrino Lab napokon dobio konkurenciju? 😁 Našao sam ovo za 99 RSD u lokalnom marketu. Iz Slovačke je. Ali premalo, bukvalno sam dva puta povukao. 😂

1695402227267.webp

Back