Kupovina

Bas sam hteo da svratim u taj korejski market jedan dan, ima li nekih zanimljivih proizvoda? Obozavam njihov spicy ramen. Negde sam procitao da prodaju i kimchi i voleo bih da probam to :love:
Ima toga...idi vidi, ja sam možda još trebao da izgledam malo, mrzelo me, a sve što mi zapadne za oko vdiim skupoooo, oči da ti ispadnu... :D
Pitaj Majče Gojković šta ima...ona je natrpala Boga oca.. :LOL:

Mogu da zamislim kakve su cene, mada volim da trosim na hranu

• Love
Reactions: Mrm
@Petar U Liliju je trenutno snižen Armaf Club de Nuit Intense na 6 hiljada dinara, pa eto ako se odlučiš da ga uzmeš, bar da iskoristiš neki popust. To je EDT verzija, mada bolje ako nađeš EDP ili parfem.
➡️ https://shop.lilly.rs/armaf-club-de-nuit-intense-man-105ml-eau-de-toilette-man-fragrance-509880

Imaš inače i na sajtu Coco parfemi, za koji kažu da je ok, tj. da prodaje original parfeme, mada ja nisam nikad odatle poručivao. Kod njih je EDT 105ml 37 evra, EDP 200ml 59 evra i parfem 150ml 55 evra.
➡️ https://cocoparfemi.com/search?q=armaf+club+de+nuit+intense&options[prefix]=last

U Lilly-ju u TC BIG Fashion na adresi Višnjička 84 iskoristite popust od 15% na sve i na već snižene proizvode u periodu od 19.10. do 21.10.
*u akciji ne učestvuju lekovi, ni poklon kartice

Videh bilborde i u Žarkovu i na Banovom brdu, nisam iz busa uhvatio na koji Lilly u tom kraju se odnosi, ali takođe će biti 15% dodatnog popusta u periodu od 26. do 28. oktobra.

Eto prilike da kupite nešto povoljnije. Npr. sad su im parfemi na nešto većem sniženju, kao i neka hemija, pa sa tih dodatnih 15% možete fino pazariti.

Šta mislite o zloupotrebi platnih kartica, da li vam se nekad desilo i kako se zaštititi?

Marku je u UAE zloupotrebljena kartica, a ni sam ne zna kako, jer obično banka treba da autorizuje transakciju, na prodajnim mestima PIN kodom, preko interneta SMS kodom ili sličnim mehanizmom. Ipak, desi se da se nekad preskoči taj korak iz ko zna kog razloga.

Njemu je na ime uplate nekih izleta skinuto 219.000 dinara pre nego što je blokirao karticu. Preporuka je da se pre koristi Google Pay i Apple Pay nego da se koristi fizička kartica sa koje trgovac može prepisati broj i CCV, ili pak snimiti kamerom i sl.

Otišao sam jutros napokon u onaj Smart Konzum u Zagrebu. Išli smo dvoje s jednom aplikacijom, 10 eura je "skinulo", ušli smo unutra, na ulazu su zaštitar i čovjek koji objašnjava što i kako treba, skenirali smo QR kod koji dobiješ netom prije ulaska u trgovinu i krenuli u šoping. Uzeli smo dvije sitnice samo, stvarno je gomila kamera i nema šanse da što promakne. Poslije smo samo išetali van i kroz desetak minuta je na aplikaciju stigao račun i povrat od tih 10 eura. Jako je fora koncept, samo što kad izađeš van imaš osjećaj kao da si ukrao i samo izašao 😂

Kako 10 puta više? Po računu ako dobro vidim je za oko 11 hiljada dinara sada skuplja.

I Manuel je podigao cene, za manje od godinu dana neka muška kožna torbica preko ramena je sa nekih 20k otišla na 27-30k.

Otišao sam jutros napokon u onaj Smart Konzum u Zagrebu. Išli smo dvoje s jednom aplikacijom, 10 eura je "skinulo", ušli smo unutra, na ulazu su zaštitar i čovjek koji objašnjava što i kako treba, skenirali smo QR kod koji dobiješ netom prije ulaska u trgovinu i krenuli u šoping. Uzeli smo dvije sitnice samo, stvarno je gomila kamera i nema šanse da što promakne. Poslije smo samo išetali van i kroz desetak minuta je na aplikaciju stigao račun i povrat od tih 10 eura. Jako je fora koncept, samo što kad izađeš van imaš osjećaj kao da si ukrao i samo izašao 😂
Dobro je da su odlučili da uzimaju depozit od 10 evra, jer onih prvobitnih 50 je puno.

Sumnjam u ovo za Monu, nema šanse da tamo nešto moglo da košta samo dve hiljade. Ona je uvek bila skupa.

Pa nije ni koštalo dve hiljade, nego 16.790 dinara. Evo računa na kom se vidi lepo. 2.798,33 dinara je PDV, a ne iznos računa.

mona.webp

Je l' probao neko ovo energetsko piće Prime koje košta 1000 RSD? :D Ja to ne pijem, ali svaka im čast na marketingu.

Nisam probao, ali videh da su navukli decu, pa je došlo do toga da deca koja mogu da kupe, drugarima preprodaju na gutljaj. Užasno. A distributer se poziva na to da piše da nije namenjeno deci, pa ih i ne zanimaju negativne posledice njihovog marketinga.

Povodom otvaranja nove Gigatron Megastore prodavnice na Novom Beogradu, na adresi Jurija Gagarina 26, biće 20% popusta na ceo asortiman proizvoda. Popust možete da iskoristite u periodu od 26. 10. do 28. 10. 2023. godine.

*Popust se obračunava na maloprodajnu cenu. *Popust važi za plaćanje gotovinom, platnim karticama (dospeće odmah) i čekovima. *Popust se ne može kombinovati sa drugim ponudama, akcijama i popustima. *Popust se ne odnosi na artikle sa oznakom ŠOK cena ili TOP artikal.

U Univerexportu je danas ponovo krenula akcija "DOĐI SADA, CENA PADA" i trajaće d 5. novembra.

Ima preko 150 artikala sa popustom od 50% ili većim. Neke redovne cene su dobro naduvane, poput pomfrita, ali sa ovim popustom su ok.

➡️ KATALOG sa kompletnom ponudom

Na ovom popustu Univera sam kupio After Eight, baš su ih snizili.

Svidjaju mi se ovakve ponude supermarketa gde je iz svakog asortimana nesto na akciji. Inace svaki put se sokiram kad vidim cene Rio Mare tunjevina, ove dve tune u salati i sa 50% akcije se ne isplate, preterivanje :rolleyes:

Preteruju. Kao da ulove tunu nekoliko sati pre nego što je pretvore u paštetu i pošalju u market.

Od danas do subote, u Lilly-ju na pijaci na Banovom brdu (Požeška 35) i u Beloj Crkvi u 1. oktobra 91, imate dodatnih 15% popusta, uključujući i na već snižene proizvode.

*U akciji ne učestvuju lekovi, kao ni poklon kartice

Back