Kupovina

Tom Tailor na svom sajtu nudi 50% popusta na celu jesenju kolekciju, a do utorka aktuelan je i dodatni popust od 10% uz kod OKTOBAR.
Meni su njihove stvari prilično dobre, pa po ovim uslovima može se obaviti neka fina kupovina.
➡️ https://www.tom-tailor.store/sr

Delta City u Beogradu sledećeg vikenda slavi 16. rođendan i tim povodom 4. i 5. novembra očekuju nas sniženja i šoping vaučeri od 1.000 dinara za kupovine iznad 3.000.
➡️ SPISAK POPUSTA

Delta Planet u Nišu do 31. oktobra ima Halloween popuste.
➡️ SPISAK POPUSTA

Stigla je nova Moj Maxi aplikacija, zanimljivo izgleda, a ovo sa ukupnom uštedom je pun pogodak.

Screenshot_20231030_094425_Moj Maxi.webp

Ja sam Maxi maherka!

Za poskupljenje znamo od pre par meseci.

Videh to za novi portal, nadam se da će biti ok i da neće uzimati proviziju za plaćanje kao što radi Infostan na eSandučetu koje više ne koristim, već tamo vidim račun, a platim preko eBankinga, odnosno skeniranjem IPS QR koda. Uvid u račun za struju sam imao i do sada na EPS-ovom portalu, kao i pregled za poslednjih godinu dana, sad samo da i ta opcija plaćanja bude normalna i bez provizije i biće ok.

Ni ja nisam zadovoljan što sad se plaća 50 dinara za e sanduce. Problem je što sam odjavio papirne račune pa sad ne znam kako BiH drugačije platio, moram videti kako da vratim da mi opet šalju

Pa ti možeš da otvoriš PDF račun na eSandučetu, ali ne moraš platiti putem tog portala, već uplatiš preko eBankinga (ne znam kakav tekući račun imaš i da li ti banka naplaćuje proviziju za plaćanje računa, ali i da naplaćuje, verovatno je ispod 50 dinara), najlakše tako što mobilnom aplikacijom banke skeniraš IPS QR kod sa računa.

Ako hoćeš ponovo da prijaviš da ti šalju papirni račun, treba da pošalješ zahtev na email esanduce@infostan.rs.

Struja + gas 10 %. I verovatno još 30 % kad prođu izbori jer su Bugari zveknuli neku dodatnu taksu. A sve je tako divno i lepo, živimo ko bubrezi u loju. 💀

Pa da, zapravo nama je grejanje poskupelo od 1. septembra, a evo danas je nešto svežije, pljuštala kiša, i naravno nema grejanja jer je temperatura 15 stepeni, a godišnje naplate preko 100.000.

Proradio je nov portal EPS-a. Možete se registrovati, treba vam JMBG i naplatni broj koji se nalazi u gornjem levom uglu računa.
➡️ https://portal.eps.rs/

Fino izgleda, ima više nekih grafičkih prikaza, poređenje potrošnje u kW u protekle tri godine za svaki kalendarski mesec, kao i grafik sa poređenjem mesečnih zaduženja u dinarima, ali samo za potrošenu energiju, tj. dinarski iznos za utrošene kW bez fiksnih naknada, PDV-a i RTS naknade.

Nije mi jasno da li će imati opciju da se plati račun na klik (videćemo kada stigne oktobarski račun) ili samo ručnim unosom željenog iznosa na nalogu, za sada vidim samo takvu opciju, piše da uzimaju proviziju 28,77 dinara i onda ponudi opcije IPS skeniraj ili plaćanje platnim karticama (Dina, Visa, Mastercard). Ako bude samo tako, i sa tom provizijom, onda ni ne vidim nikakvu prednost, kad ionako mogu da skeniram IPS QR kod, uz klik manje, a i bez provizije.​

Ja nisam imao pojma da brendovi ovoliko komuniciraju preko Vibera sa kupcima. Od ove godine moram da imam Viber i do sad su mi tamo stizale automatske poruke od svih prodavnica kojima sam dao broj koji je povezan sa Viberom + poruke od kurirskih službi i Pošte. Baš korisno, naročito kad čekam neku pošiljku, mada mi je i dalje Viber samo nužno zlo.​

Meni je ok Viber, zgodan je za poruke kurirskih službi, dok ostale malo i smaraju, ali ponekad budu korisne, da se bude u toku sa nekim akcijama. Stižu mi poruke od Waikikija (od njih svaki dan nešto iskače), Lagune, Office shoes, Super Vera, Vitapura, Lilly-ja, ePlanete, apoteke Dr. Max, Tehnomanije, Super kartice, zatim tu su Sport vision, Extra sports, Body Shop... Sreća pa su te poslovne poruke odvojene od privatnih. WhatsApp ređe koristim, tek ponekad mi tamo nešto stiže.​

Da, bar su ih odvojili, da se ne mešaju sa ostalim porukama.

Kečap Heinz uvek kad mi zatreba bude na nekom velikom popustu, izgleda da ga ne skidaju sa popusta.

Malo aktuelnosti na temu kupovine...

Mastercard promocija plaćanja putem mobilnog novčanika

Svakog vikenda, od 4. novembra do 31. decembra, ako platite Mastercard karticom u mobilnom novčaniku (Google Pay, Apply Pay, mobilni novčanici banaka) sa svog telefona, tableta ili pametnog sata, kod odabranih trgovaca (Cineplexx, dm, Hleb & Kifle, Merkator, Roda, Idea i Sport Vision) u ukupnoj zbirnoj vrednosti od najmanje 3000 RSD, ostvarujete automatski povrat novca od 1000 RSD!

Keš-bek biće obavljen do 15. dana u mesecu koji sledi nakon meseca u kome je izvršena poslednja Kvalifikovana kupovina Karticom u skladu sa ovim Pravilima navedenim niže. Svaka Mastercard kartica ima mogućnost ostvarivanja jednog keš-beka (povrata novca) tokom jednog vikenda, odnosno maksimalno 9 puta tokom trajanja cele kampanje.​

Više detalja ➡️ https://www.mastercard.rs/sr-rs/kor...tuelne-kampanje/mastercard-vikend-kesbek.html

MastercardPromo.jpg

U CCC, kao član CCC kluba, što možete postati i preko sajta, danas i sutra možete ostvariti 25% popusta uz kupovinu (na ceo asortiman, tj. obuća, odeća, torbe, koferi...) veću od 5.999 dinara.​
➡️ https://ccc.eu/rs/

Peek & Cloppenburg za vlasnike kartice vernosti odobrava 20% popusta na ceo asortiman sutra uveče, 9. novembra, u P&C prodavnici u Galeriji, Bulevar Vudroa Vilsona 14, od 21:00-23:00.​

16992840462491920x1080_YSSN.jpg

Kad smo kod Mastercarda:

As a valued Mastercard cardholder, you have access to Security Fast Track service worldwide via the Mastercard Travel Experiences website or app.
Fast Track allows passengers to have preferential access to a dedicated lane straight to the security checkpoint, speeding up the checkpoint process. Simply register with your eligible Mastercard card to get your journey off to a great start.

https://travelexperiences.mastercard.com

Do kraja godine će biti besplatno, pa možda nekome bude koristilo. Meni izgleda hoće na aerodromu u Milanu sledećeg meseca. :)

Gde kupiti avokado? Ako neko zna 😂
U Lidlu ili Maksiju... U Maksiju uz jednu egzotičnu voćku (avokado, papaja, mango, kokos, pitaja), dobiješ jednu nalepnicu i ako skupiš 3 do 27. novembra, dobiješ gratis voćku po izboru.

Back