Kupovina

Ne kontam poentu kupovine ovakvih stvari. Odeš kupiš dve jagode, jabuku i bananu, platiš sve upola manje, a pojedeš duplo više. I to 100% voće

Nije to hrana za bebe, nego i za starije, služi kao voćna užina, a može se upotrebiti i u blenderu ili čemu god kao sastojak, jedino što je taj slovački DayUp valjda od 100g, a Nutrino od 200g. I to je takođe 100% voće. Naravno da je uvek povoljnije kupiti voćke, ali ko što kupujemo i druge gotove proizvode, bilo to samlevene, iseckane, pretvorene u sok i slično, tako i ovo pire.​

Pa niko ne kaže da i stariji ne mogu da koriste užine i kašice za bebe (slično kao i kupke za bebe recimo), ali Scoobiju nije bila jasna poenta ovih proizvoda.

Sa sajta Nutrina sami kažu da su Baby Food Factory:
Screenshot_20230922-221337~2.png

• Like
Reactions: Mrm
Kakve veze ima taj natpis, poenta je da to nije nužno hrana za bebe, već samo pire od voća.Nije baš kao kašica za bebe.

Na sajtu Nutrina i piše "Za sve generacije koje žele da unaprede svoje navike u ishrani".

Što Petar reče, ko kupuje dve jagode, a isto važi i kada je u sastavu egzotično voće, ko će liči da juri po marketima. Svakako da je jeftinije sam sve spremiti, ali ne smeta što postoje i takvi proizvodi.

Milice, pogledaj kako izgleda pakovanje tih proizvoda. Za početak. 😂

Vidim, dečiji otvor (koji slučajno podseća na bradavicu) i malo "bukvalno sam dva puta povukao" pakovanje 😅

Ne vidim što dramite, to je zdravo i super proizvod. Slobodno.
Bilo je objašnjenje poente tih proizvoda...
(I ja koristim kupke za bebe...)

• Like
Reactions: Mrm
Kao što i piše na sajtu proizvođača, nije poenta proizvoda da ih koriste samo bebe, već je za sve generacije. Ja baš nešto nisam viđao da kašice konzumiraju odrasli, iako je to naravno jestivo, dok redovno viđam punoletne osobe da konzumiraju Nutrino. Postoji i serija Nutrino proizvoda koji su više namenjeni bebama (nutrinobebe.com), ali ne pričamo sad o njima već o ovima poput Ftiness varijante.​

Ja ne koristim to, što kaže Stoja, ja kad jedem JEDEEEM, ne vodim računa... 🤭🤭🤭 Evo sad u Toru sam se naždrao.. 😆😌

Skandal zbog voćnog pirea u temi Kupovina nije bio na mom forumskom Bingo listiću. 😁

Kako li će tek biti ako neki forumaš ili forumašica dobije stan u "Uzmi račun i pobedi" :D

Super je skandal zbog voćne užine 😂
I što je Petar negodovao zašto je malo pakovanje 😂😂

Nego da vodite dete na plivanje za bebe, videli bi posle sve mame baš sa voćnom užinom s prethodne strane 😅

Voćne kašice postoje decenijama, ali je ovo pakovanje (barem ovde u Italiji) doživelo bum pre oko 15 godina.
Komotnije je od teglica sa kašičicom, jer bebe lakše sisaju/piju i ne zamažu se. Pakovanje imitira dojku, i tako više pojedu u odnosu na standardnu teglicu...

(Uzgred, ovde u Italiji nikada nisam videla odraslu osobu posle fitnesa da to pije, ovi naši imaju pametniji marketing, a vidi se da su originalno fabrika za bebe😅)

Kako li će tek biti ako neki forumaš ili forumašica dobije stan u "Uzmi račun i pobedi" :D
Ja kad sam saznao da je jedna iz Poreske što je baš iz onog odeljenja za igre na sreću, što kontrolišu to, budu oni i na tv kad su bila izvlačenja uvek se predstavi po jedna iz Poreske, izvukla stan, ja sam prestao da igram to.. 😂

A Stanija Višekruna, što je isto bila uvek u toj komsiji kad su izvlačenja nagrada za račune, je opasna veštica, ona mi je bila ispitivač za jedan predmet kad sam polagao državni.. 😁

Kad su tek izašli na tržište primarna ciljna grupa su im bile zauzete žene.
Ovo im je fabrika:
https://babyfoodfactory.com/

https://www.bebologija.rs/beba/zdrava-vocna-uzina-za-poneti-i-za-male-i-za-velike.html
Dobra vest je da su od nedavno na našem tržištu dostupni i Nutrino LAB, voćni pirei za odrasle. Potpuno nov asortiman zdrave i funkcionalne hrane, proizvodi se u Fabrici dečje hrane u Dobanovcima, na istom mestu gde i dobro poznati Nutrino ukusi za one mlađe.

Ja bih bez problema kupovala onu jeftiniju alternativu za bebe 😅

@Miloš

Pričaš ti meni, onomad, ko nosi, evo gledam u beton hali večeras, Premiata patike nema ko nema, bukvalno svako drugi ima Premiata patike (i m i ž), to su još i najjeftinije patike što nose.. 🤭😁
To više nema ni smisla kad svi već nose. 🤭😂

Back