Ne znam, nisam bio, ovo je sa njihove fejs strane. Možda neko osvoji nagradu koje danas dele. Mogli bi da poboljšaju obrok u avionu s obzirom na cene, mada mi to nije presudno kod putovanja.
Da, komšija iznad plaća 2000+ dinara svakog meseca, a uopšte se ne greje, odjavljen je. A i kvalitet zavisiod podstanice, da li je neko odjavljen, pozicije u zgradi. Dobijem glavobolju kada krenu da stižu računi iz toplane.Strašno šta vam rade. A tek što su napravili da je gotovo nemoguće da se odjaviš sa centralnog. Čak i ako uspeš moraš da plaćaš "pasivno grejanje" Ceo život si im dužan kako god okreneš.
Iskreno ne znam da protumačim po računu, ali valjda po potrošnji (u odnosu na podstanicu). Van sezone se plaća taj fiksni deo oko 3.400, toliko je trenutno za moju kvadraturu, a tokom sezone na to se dodaje potrošnja i evo vidim da je najjači račun iznosio 16.400 (bez prethodnih dugovanja). Ne znam koji prosek da uzmem, jer nam zimi računi variraju od 12-16.000 shodno temperaturi i koliko isporuče podstanici, ali mislim da bi, kada se sve sabere, ukupno prešlo 100k za godinu dana. Ali grejanje je promenljivo, moja vertikala ima problem sa vazduhom i onda ih često cimamo da dolaze i regulišu to.@dodo Vi plaćate to po potrošnji? Kod nas je još uvek fiksno, dok ne uvedu to u nekom trenutku kao u pojedinim delovima grada. I koliko te otprilike izađe grejanje godišnje kad sve to obračunaš, s obzirom da iznos varira?