lv Letonija 2024: Dons - Hollow

Slabasna ponuda u Letoniji.
Jedino mi je vredna pomena, da mi se kao dopada je Saint Levića - Tick-Tock. Na momente mi je vokalno diskutabilna, ali u sustini mi je dobar utisak. Onaj kao rep deo je mogao malo zivlji da bude, a ne da samo otalja.

Odgledah sada nastupe, pa da dam kratke komentare, za neke nastupe (oni koji su mi privukli pažnju)

Agnese Rakovska - kul baš, dobar nastup, čudi me da nije prošla u finale.
Patricija Spale - slatko jako 🍭
Alekss Silvers - U ovo vozi baš, dobar nastup.
Jar of Kings - Još jedan odličan nastup.
Saint Levića - Zanimljivo, privukla mi je pažnju, audio nisam ni zapazio.
Dons - Pa iskreno nastup ništa posebno, kao ni pesma. Lepa balada ali ništa posebno.
Katrina Gupalo - Meni je ovo top, preslatko, zabavno i zarazno. Moj favorit 🔥
Vestules - Ovo je bilo iznenađujuće lepo, Letonci se lože na ovakve pesme, možda ih izaberu na kraju.

Može biti ovde iznenadnog pobednika. Nekako mi Dons nije očigledan pobednik ovde.

Odgledah sada nastupe, pa da dam kratke komentare, za neke nastupe (oni koji su mi privukli pažnju)

Agnese Rakovska - kul baš, dobar nastup, čudi me da nije prošla u finale.
Patricija Spale - slatko jako 🍭
Alekss Silvers - U ovo vozi baš, dobar nastup.
Jar of Kings - Još jedan odličan nastup.
Saint Levića - Zanimljivo, privukla mi je pažnju, audio nisam ni zapazio.
Dons - Pa iskreno nastup ništa posebno, kao ni pesma. Lepa balada ali ništa posebno.
Katrina Gupalo - Meni je ovo top, preslatko, zabavno i zarazno. Moj favorit 🔥
Vestules - Ovo je bilo iznenađujuće lepo, Letonci se lože na ovakve pesme, možda ih izaberu na kraju.

Može biti ovde iznenadnog pobednika. Nekako mi Dons nije očigledan pobednik ovde.
Jedna 🐈 za Libija! 🙌💥

Super su deca, meni bi definitivno bili jako visoko, ali ne znam kako bi bilo prihvaceno. Moze da prozivede vrlo konfuzan efekat. Obicno sam vise za rizik, ali Letonija jednostavno predugo ispada, a sa Donsom su im sanse za finale ubedljivo najvece.

Onaj Aleks Silver mi je dobar takodje, ostali slabo.

Dons bi morao da menja nastup. Pesma je dobra, nastup predosadan. Imaju šanse da prekinu niz ispadanja sa njim, ostale nisam čuo niti me preterano privlači da slušam. :ROFLMAO:

Meni je Katrina Gupalo, ali ozbiljno, prelepa, onako prirodno lepa.. :)

f48c9ece5fb85fec85c2970bd77e3376.webp

Ovo NF je tragično.

Ima nekoliko pesama sa interesantnim idejama, ali same pesme su toliko amaterski sastavljene, da mi je nekako žao 🙁 Ne znam da li prosto nemaju kompetentnije i profesionalnije muzičare ili im prosto nije stalo.

Ipak, saglasan sam sa forumom da je Dons - Hollow najbolji izbor za Evroviziju. Nije ništa posebno (mada je potencijalni grower), ali je najkompletnija pesma sa recimo uokvirenom idejom.

Letonija ne bi imala apsolutno nikakvu šansu u jačem prvom polufinalu, ali kako stoje stvari za sada, iz drugog polufinala neće proći samo one države koje aktivno i svesno budu sebe sabotirale poput Rumunije lani.

Back