lv Letonija 2024: Dons - Hollow

Ovo NF je tragično.

Ima nekoliko pesama sa interesantnim idejama, ali same pesme su toliko amaterski sastavljene, da mi je nekako žao 🙁 Ne znam da li prosto nemaju kompetentnije i profesionalnije muzičare ili im prosto nije stalo.

Ipak, saglasan sam sa forumom da je Dons - Hollow najbolji izbor za Evroviziju. Nije ništa posebno (mada je potencijalni grower), ali je najkompletnija pesma sa recimo uokvirenom idejom.

Letonija ne bi imala apsolutno nikakvu šansu u jačem prvom polufinalu, ali kako stoje stvari za sada, iz drugog polufinala neće proći samo one države koje aktivno i svesno budu sebe sabotirale poput Rumunije lani.
Obzirom da su drugom (slabijem) polufinalu mislim da u male dorade i Alekss i Dons mogu biti solidan izbor i potencijalni borderline finalista

Bogami kako vidim na ig, na probi za finale, ovako u negližeu kako će izgleda biti, teško baš za JESC.. 😌🤭🤭

Navijam za Donsa i za to da se napokon nekako dokopaju finala na ESC-u.

Ona mačka i oni Vestules bi bili baš tragičan izbor u kontekstu ESC-a, previše puta je Latvija slala te rubne, alternativne pjesme s kojima ne mogu napraviti apsolutno ništa

Bože koliko želim ove patika-papuče... :love:

propustio sam sam početak jer se poklopilo sa Froken Snusk, znao sam... :mad:

ali ostatak je bio divan! 🙌

Go CAT! 😺🐈

Mrme koji ti je top 5 guilty pleasure pesama poslednjih par godina?

Mrme koji ti je top 5 guilty pleasure pesama poslednjih par godina?
Napisaću ti, samo da prođe super saturday lol moram malo i da prečešljam, nisam radio prepravke na listama za puno godina.. :)

Dons sasvim solidan. Mogu da prezivim ako on pobedi umesto dece, ali za Malme mora jos da se doradjuje nastup. M O R A

Idemooo, dobio sam favorita, i trenutno Letonija moj broj 1, nadam se i da ce ostati do samog kraja! Bravoo Dons!😀

• Sad
Reactions: Mrm
Dons pobedio...
Pretends To Be Shocked Fake Shock GIF by AIDES

Back