lv Letonija 2025: Tautumeitas - Bur man laimi

Burma, burma, burma, burma
Never, never, never, never

Malo mi se zavrtelo u glavi, iako me vise iritira nego sto mi je lepo. Ludvig bi ipak bio bolji izbor, cak i sa onim cringe nastupom i slaganjem faca, pesma je jednostavno bolja

Ovo je…pesma koja postoji.

Nemam neko mišljenje iskreno, zaboravio sam čim sam je čuo. Nekako zvuči haotično i kao da sve pevaju različit tekst i u različito vreme. Osim toga, pesma nije melodična i instrumental je tanak.

Nije mi nužno loša/ očajna pesma, ali je potpuno nebitna i ne mogu da zamislim sebe da je pustim da slušam.
Potpisujem sve rečeno.

Nastupi i pesme koje su mi bili favoriti:

Adelina - Electric Love
Chris Noah - romance isn’t dead
Citi Zeni - Ramtai
Emilija - Heartbeat
Greta - Monster
Julianna - Something in the water
Justs - Fit right
Kobra - Zelts
Luka - Stronger
Palu - Delusional
Ruta - Chemical

Meni lično niko nije bio konkretan za pobedu. Liga mi se ne sviđa ni u audio verziji, sve do nastupa mi nije bilo konačno ko će pobediti. Citi Zeni dobri, ali oni su svoju šansu već imali. Doduše većina pesama su mi dobre, Supernova ove godine je bila dobra ali izborom pobednika nisam zadovoljan.

Ovo mi je najgora pjesma ove godine, melodija doslovno ne postoji. Koliko su se zajebali što nisu onog lika poslali jer bi sigurno prošao u tvt polufinalu

Bilo bi mi bas drago da ova zemlja ostane u polufinalu, a svakako za sada prognoze su takve. Pa sledeci put nek sabotiraju ponovo favorita fanova i naroda Letonije.

Dobri su im kostimi, ali pesma mi tu škripi, sem što je repetitivno, ništa drugo ne osećam.

Loše je ovo i kostimi i pesma, verovatno ostaju u polufinalu.

Back