lt Litvanija 2023: Monika Linkytė - Stay

Minipop

Wy3MLeQ.jpg

Koja verzija ide? Ja sad čuh na spotifaju Oooh verziju i uništi mi broj 1. Nadam se da će litvansku vradžbinu zadržati. Zbunjen sam jer mi je do sad puštalo onu sa zvancne yt stranice

Mislim da će na ESC-u ipak biti izvedena ova verzija iz finala PIN-a, s čiuto-tuto i na početku i u refrenima i na kraju. Iako, jučer je na onom službenom recapu bila ona prvobitna verzija, zbunjujuće malo.

Lepa pesma mada mi deluje da moze da ostane nezapazena.

Ide sigurno u finale. Inace, Litvanija je, od uvodjenja dva polufinala, samo 3 puta bila van top 10 publike - 2008, 2011 (a sveukupno ipak prosli, Evelina je bils pobednik zirija tad) i 2017.

A ako racunamo godine sa 15-minutnim glasanjem (2011 je bio onaj eksperiment sa celovecernjim glasanjem pa su se poeni nenormalno razlivali), onda 2 puta samo.

Za Moniku Linkyte mi se čini da zime nema, stoji postojano, kano klisurine..
Viđena je i sigurna za finala..
E tamo će već borba da se vodi, šta i kako, ali mi sve više deluje da zna šta radi, uliva mi poverenje kao što uliva energiju u ovu numeru, i konstantno je "osvežava", sigurna je u svoje pevanje i u svoj backing gospel choire, odiše samopouzdanjem, nosi prave muzičke vrednosti kao dragulje i kanda joj niko ništa ne može, tako da mi se čini da će mnogi žiri paneli "pritiskati i pritiskati" zelene tastere, tamo negde u prvoj polovini maja, dok se "Čiūto tūto" prolama obalama Atlantika.. 😉

Ova bila u fazonu, e kad su Srbi mogli naterati pola Evrope da peva "biti zdrava" sad ću i ja da pređem igricu sa "ćuta tuta". U intervjuima baš forsiraju taj deo, madabne vidim da je iko nešto poludeo za istim. Pesma mi je bleda i ravna i ja sam ubeđen da je ovo siguran ispadak

@Mrm već sam te krenuo napljuvati kako svima pišeš hvalospjeve, samo Litvi u koju se toliko kuneš ne, al’ sad vidim da jesi već. Doduše, slabašno je to…

• Wow
Reactions: Mrm
@Mrm već sam te krenuo napljuvati kako svima pišeš hvalospjeve, samo Litvi u koju se toliko kuneš ne, al’ sad vidim da jesi već. Doduše, slabašno je to…
Ih slabo, a meni ovo jedan od omiljenih "tekstića"... Ali za tebe, i za litvansku ultra zvezdu Moniku Linkyte, će da bude, nema da fali, i ne sme.. 🤩😌

Ovo očekujem u finalu isto, samo od ovih par zemalja gdje imaju jaku dijasporu će proći odlično, a ima i dobar startni broj.

• Like
Da. Ovo i nije toliko loša pjesma u kategoriji prosječnosti u kojoj je većina pjesama drugog polufinala. Kad dodaš dobar redni broj i zemlju koja ima bodove dijaspore, mislim da je finale sigurno.

• Like
Ma ovo je siguran finalista. Fina pesma plus litvanska dijaspora glasa kao luda

Opa, opaaa, kako se to dobro puni voz za Viljnus.... 💛💚❤️ a opet se slabo slušao Mrm... ;)
Ništa, moglo se komotno prvom klasom da ste svi na vreme izvadili vozne karte, sad će da se stoji u vozu na dalekom putu, preko Kaunasa sve do obala Baltika. Samo da se prepunjen vlak ne strovali usput u zaleđeni Njemen..pa dobro i to da se desi držaćemo se za ruke i pevati u glas do samog kraja "Čiūto tūto"... Tako bi i naša Monika želela.. 🥰

Opa, opaaa, kako se to dobro puni voz za Viljnus.... 💛💚❤️ a opet se slabo slušao Mrm... ;)
Ništa, moglo se komotno prvom klasom da ste svi na vreme izvadili vozne karte, sad će da se stoji u vozu na dalekom putu, preko Kaunasa sve do obala Baltika. Samo da se prepunjen vlak ne strovali usput u zaleđeni Njemen..pa dobro i to da se desi držaćemo se za ruke i pevati u glas do samog kraja "Čiūto tūto"... Tako bi i naša Monika želela.. 🥰
A gde nestade Ruta Mur? 🤔 Nisu je pustili preko granice?

Ova pesma će proći bolje nego što očekuju fanovi. Zapišite šta sam rekao.

Back