lt Litvanija 2023: Monika Linkytė - Stay

Uuuu slušam Il Senso - "Sparnai" zatvorenih očiju, uuuuu, ima nešto, nije džabe, kao nekad na festivalu Slavyanski bazar, u Vitebsku, slušam vokalnu harmoniju, prava istočnoevropska festivalska pesma kao nekad, sa kompozicijom onako postojanom, pravom.. a vokali miluju, preklapaju se savršeno jedan na drugi, litvanski ovde zvuči jako dobro.. Uuuuu, i krešendo je tu.. Uuuu, kraj je odličan, a ovaj deo orkestracije kao da otkucava sat je savršeno odrađen..
Vidim dole pišu za sim kartice da je organizirani glasanje bilo za njih, ali ne znam..

I Petunija je bila bolja u polufinalu, imala je bolju kontrolu vokala, a i stajling mi se više dopao...

zatvorenih očiju, uuuuu, ima nešto, nije džabe, kao nekad na festivalu Slavyanski bazar, u Vitebsku, slušam vokalnu harmoniju, prava istočnoevropska festivalska pesma kao nekad, sa kompozicijom onako postojanom, pravom.. a vokali miluju, preklapaju se savršeno jedan na drugi, litvanski ovde zvuči jako dobro.. Uuuuu, i krešendo je tu.. Uuuu, kraj je odličan, a ovaj deo orkestracije kao da otkucava sat je savršeno odrađen..
ja svrshio

• Haha
Reactions: Mrm
zatvorenih očiju, uuuuu, ima nešto, nije džabe, kao nekad na festivalu Slavyanski bazar, u Vitebsku, slušam vokalnu harmoniju, prava istočnoevropska festivalska pesma kao nekad, sa kompozicijom onako postojanom, pravom.. a vokali miluju, preklapaju se savršeno jedan na drugi, litvanski ovde zvuči jako dobro.. Uuuuu, i krešendo je tu.. Uuuu, kraj je odličan, a ovaj deo orkestracije kao da otkucava sat je savršeno odrađen..
Ista energija

FW7i1zoWAAE6S9C.jpg:large

@Mrm je hit sa komentarima ali koliko se čovek udubi u analiziranje svega to mi je neverovatno. Imam pitanje ali bez zezanja da li si muzički potkovan?

• Wow
@Mrm je hit sa komentarima ali koliko se čovek udubi u analiziranje svega to mi je neverovatno. Imam pitanje ali bez zezanja da li si muzički potkovan?
Ahaha samo vi mene zezajte.. 🤓🤣 Joj šta ću kad volim, voleo sam uvek muziku, išao sam u osnovnu muzičku ovde u Beogradu ali samo razred ipo, flauta je u pitanju, stekao sam osnove solfeđa svakako za to vreme ali nije to dovoljno, napustio sam je i krenuo na folklor posle toga..imam sluha svakako.. Onda sam upisao baletsku srednju (odsek folklor) i gimnaziju paralelno, ali sam i nju napustio posle mesec dana, nisam mogao ipak dve škole državne paralelno, jbg bio sam lenj, sada bih drugačije postupio vrv, a moja drugarica je završila, gimnaziju i Lujo Davičo, upisali smo paralelno... Tu se baš radilo dosta i na teoriji muzike..

Stavite me jedne godine da žiriram za Eurovision, progurajte me ako možete, 🤣hahaha, pa šta video sam u Poljskoj i ne znam gde ne još da kad nisu imali članove žirija stavili su i ESC fan da bude žiri.. 🤓😃 Ne bih vas razočarao, udubio bih se u ocenjivanje kako kažeš..

Ahaha samo vi mene zezajte.. 🤓🤣 Joj šta ću kad volim, voleo sam uvek muziku, išao sam u osnovnu muzičku ovde u Beogradu ali samo razred ipo, flauta je u pitanju, stekao sam osnove solfeđa svakako za to vreme ali nije to dovoljno, napustio sam je i krenuo na folklor posle toga..imam sluha svakako.. Onda sam upisao baletsku srednju (odsek folklor) i gimnaziju paralelno, ali sam i nju napustio posle mesec dana, nisam mogao ipak dve škole državne paralelno, jbg bio sam lenj, sada bih drugačije postupio vrv, a moja drugarica je završila, gimnaziju i Lujo Davičo, upisali smo paralelno... Tu se baš radilo dosta i na teoriji muzike..
Kakav CV 😱😱😱

@Mrm e pa dobro vidim da komentarišeš sa gledišta nekoga ko se razume zato sam pitao. Većina ovde lajički komentariše (uključujem i sebe) a kod tebe se oseća kroz svaki komentar ta strast prema muzici. Da se razumemo volim i ja ,igrao sam 8 godina folklor i imam sluha sa muziku i ritam za igru al se ne razumem u krešendo, donje lage i ostalo. Meni može čak i falš da bude super ako probudi nešto u meni😂

Pa može i meni @libertà, svakom može, intonacija, eh, nije svuda presudna intonacija, o tome gde je bitna baš, baš, a gde ne igra skoro nikakvu ulogu bi mogli do prekosutra..

Kakvo prijatno iznenadjenje da je Il Senso dobilo 12p od publike i to sa nekih 400 glasova razlike. Moji favoriti.😊 A i drago mi je sto je Gabrielius (2. favorit) dobro kotiran kod publike.
Samo mi je cudna ova raspodela po pf-ima. Iz 1 grupe ih je bilo 8, a iz druge 2 - Petunija i Donata. Mislim, bez veze.

• Like
Kakvo prijatno iznenadjenje da je Il Senso dobilo 12p od publike i to sa nekih 400 glasova razlike. Moji favoriti.😊 A i drago mi je sto je Gabrielius (2. favorit) dobro kotiran kod publike.
Samo mi je cudna ova raspodela po pf-ima. Iz 1 grupe ih je bilo 8, a iz druge 2 - Petunija i Donata. Mislim, bez veze.
Jeste tako je sve bilo, ali za Il Senso se pominju sim kartice, kupovina.. 🤓🤪

Pa, ako ce morati da na taj nacin pobede (a nece, ziri ce ih staviti na 9. ili 10 mesto), neka ih. :D

Počela je da me radi ova Mrmova Dragica iz Velikog Brata, ima baš dobru synth stvar. 🙌

Petunija je ok, ali pesma malo počinje da smara.

Gabrieliusov nastup mi se ne dopada, odnosno muzičari na sceni su mi višak. Doduše, pesma mi je sada sasvim fino legla.

• Love
Ovdje u drugom polufinalu tvt dobio opet neko potpuno random poput one opere u prvom pf lol
Gebrasy ispao :(

Ovdje u drugom polufinalu tvt dobio opet neko potpuno random poput one opere u prvom pf lol
Gebrasy ispao :(
I opet komentarišu na yt kao prošle subote, ispod tog random act koji je pobedio televoting večeras, za SIM kartice, na litvanskom.. 😁

Pa normalno, to i rade očigledno.
A Monika nam igra pošteno pa onda zato i bude tek 4. kod publike 😔

• Sad
Back