ja svrshiozatvorenih očiju, uuuuu, ima nešto, nije džabe, kao nekad na festivalu Slavyanski bazar, u Vitebsku, slušam vokalnu harmoniju, prava istočnoevropska festivalska pesma kao nekad, sa kompozicijom onako postojanom, pravom.. a vokali miluju, preklapaju se savršeno jedan na drugi, litvanski ovde zvuči jako dobro.. Uuuuu, i krešendo je tu.. Uuuu, kraj je odličan, a ovaj deo orkestracije kao da otkucava sat je savršeno odrađen..
Ista energijazatvorenih očiju, uuuuu, ima nešto, nije džabe, kao nekad na festivalu Slavyanski bazar, u Vitebsku, slušam vokalnu harmoniju, prava istočnoevropska festivalska pesma kao nekad, sa kompozicijom onako postojanom, pravom.. a vokali miluju, preklapaju se savršeno jedan na drugi, litvanski ovde zvuči jako dobro.. Uuuuu, i krešendo je tu.. Uuuu, kraj je odličan, a ovaj deo orkestracije kao da otkucava sat je savršeno odrađen..
HHAHAHAHJAJAJJAJAJAHHAHAHAHIsta energija
![]()
Ahaha samo vi mene zezajte..@Mrm je hit sa komentarima ali koliko se čovek udubi u analiziranje svega to mi je neverovatno. Imam pitanje ali bez zezanja da li si muzički potkovan?
Kakav CVAhaha samo vi mene zezajte..Joj šta ću kad volim, voleo sam uvek muziku, išao sam u osnovnu muzičku ovde u Beogradu ali samo razred ipo, flauta je u pitanju, stekao sam osnove solfeđa svakako za to vreme ali nije to dovoljno, napustio sam je i krenuo na folklor posle toga..imam sluha svakako.. Onda sam upisao baletsku srednju (odsek folklor) i gimnaziju paralelno, ali sam i nju napustio posle mesec dana, nisam mogao ipak dve škole državne paralelno, jbg bio sam lenj, sada bih drugačije postupio vrv, a moja drugarica je završila, gimnaziju i Lujo Davičo, upisali smo paralelno... Tu se baš radilo dosta i na teoriji muzike..
Pravi, iskren, takav je kakav je..Kakav CV![]()
Jeste tako je sve bilo, ali za Il Senso se pominju sim kartice, kupovina..Kakvo prijatno iznenadjenje da je Il Senso dobilo 12p od publike i to sa nekih 400 glasova razlike. Moji favoriti.A i drago mi je sto je Gabrielius (2. favorit) dobro kotiran kod publike.
Samo mi je cudna ova raspodela po pf-ima. Iz 1 grupe ih je bilo 8, a iz druge 2 - Petunija i Donata. Mislim, bez veze.
I opet komentarišu na yt kao prošle subote, ispod tog random act koji je pobedio televoting večeras, za SIM kartice, na litvanskom..Ovdje u drugom polufinalu tvt dobio opet neko potpuno random poput one opere u prvom pf lol
Gebrasy ispao![]()