lt Litvanija 2023: Monika Linkytė - Stay

Pobjeda Rute Mur se bukvy osjeti u zraku, ta pjesma je čudna(meni osobno na dobar način), a Litvanci su čudni, savršeni spoj

Litvansko finale ce biti zanimljivo pratiti jer nakon prvobitnog favorizovanja Rute i Beatrich u borbu za pobedu usli su Monika, Gabrelius, Paulina . Ko god da pobedi mislim da ima lepe sanse za finale u onom slabom polufinalu. Najvise bih voleo da ode Gabrielius jer bi imali lepu pesmu na litvanskom drugu godinu zaredom, ali sa druge bilo bi mi ok da ode Beatrich jer taj fazon koji vuce na grupu Paramore inace volim da slusam.

Litavci su na slatkim mukama bukvalno, još jedno eurovizijsko finale im je i više nego izvjesno. Bar pola njih je sigurno konkurentno za prolazak (Ruta, Beatrich, Paulina, Monika i Mario Junes).

@Mrm, esi vidio polufinalni nastup Monike lutkice? 🥰

Em što je prelijepa, em joj je i ovaj novi stajling i frizura super, a kemija sa pratećima još bolja nego u prvom heat-u 🥹

N
@Mrm, esi vidio polufinalni nastup Monike lutkice? 🥰

Em što je prelijepa, em joj je i ovaj novi stajling i frizura super, a kemija sa pratećima još bolja nego u prvom heat-u 🥹
Nisam stigao, evo sad ću Mare!! 🎶🎵✌️

@Marko, sve 10, ali ja bih ipak onaj stajling vratio, odnosno smeta mi samo boja, ova narandžasta nije nikako moja boja..
Poslušao sam i pogledao i ovo Moon Bee - "Rumor" pa nije ovo ni loše da ti kažem, kao Il Senso prošle sedmice.. 😄

^ Preuvjerljivo, ne vidim zašto uopće. Kladionice...

Inače, još jednom sve pohvale za Litvu, PIN opet kida. Sjajan posao rade s tim svojim NF-ovom iz godine u godinu. Postaju mali baltički powerhouse :D

Top 10 finala:

1. Monika Linkyte - Stay 10/10
2. Petunija - Love of my life 10/10
3. Paulina Paukštaityte - Let me think about me 9/10
4. Beatrich - Like a movie 9/10
5. Mario Junes - Do what you do 8/10

6. Il Senso - Sparnai 7,5/10 - vjerojatno sam jedan od rijetkih kome je ovo skroz dobro, inače uopće nije moj fah, ali iz nekog razloga mi je sjela
7. Ruta Mur - So low 7/10 - znatno mi se popravilo mišljenje o pjesmi
8. Gabrielius Vagelis - Šauksmas 6,5/10

9. MoonBee - Rumor 4/10
10. Juste Kraujelyte - Need more fun 2/10

Prvih 6 bi mi vjerojatno u trenutnoj konkurenciji bilo u top 5, a Ruta i Gabrielius u top 10.
Nakon svih ovih makinacija s kupnjom glasova i konstantnim općenitim oscilacijama s glasovima/poenima, uopće ne znam tko bi mogao pobijediti. Možda najprije Ruta ipak na kraju.

Ovde se lako može desiti da dve prvoplasirane imaju jednak broj bodova, mislim da ovde žiri ima prednost u tom slučaju..

Napokon studijska verzija, malo je drugačija od lajv verzije, čudno mi sad slušati jer sam navikao na onu, ali i dalje predivna 🧡 koliko bih volio da se desi iznenađenje i Monika ode u Liverpool 🥹

• Like
Reactions: Mrm
Raspored nastupa u finalu:
Mario Junes​
"Do What You Do"​
TBA
2
MoonBee​
"Rumor"​
3
"Stay"​
4
Paulina Paukštaitytė​
"Let Me Think About Me"​
5
Beatrich​
"Like a Movie"​
6
Rūta Mur​
"So Low"​
7
Il Senso​
"Sparnai"​
8
Petunija​
"Love of My Life"​
9
Gabrielius Vagelis​
"Šauksmas"​
10
Justė Kraujelytė​
"Need More Fun"​

Petunija ima dobru poziciju.
Moj top10:
1. Petunija
2. Beatrich
3. Gabrielius
4. Ruta
5.Paulina
6. Monika
7.Mario
8. II Senso
9. Juste ( prosle godine imala ekstra pesmu, ove godine razocarenje)
10. SIM CARD QUEEN MOONBEE
Ko god da pobedi od prvih 4 ja zadovoljan

Meni je Paulina odlicna, pravi paket za ESC, tesko ce do pobede ali cuda su moguca

Moj favorit u finalu je definitivno Ruta! U startu mi je bila samo simpa synth pesmica, ali sam se ozbiljno navukao, naročito sada kada su prošla ova silna NF. So Low mi je kao neki savršeni mix Depeche Mode + Supermode (Tell Me Why). Ona je čudnjikava i neobična, a nastup zanimljiv.

Ostali favoriti su mi Paulina, Petunija, Monika, Beatrich, pa i Gabrielius.

Litvanci imaju odlično finale i verujem da ću biti super zadovoljan pobednikom, koga god da izaberu. 🙌

^ Preuvjerljivo, ne vidim zašto uopće. Kladionice...

Inače, još jednom sve pohvale za Litvu, PIN opet kida. Sjajan posao rade s tim svojim NF-ovom iz godine u godinu. Postaju mali baltički powerhouse :D

Top 10 finala:

1. Monika Linkyte - Stay 10/10
2. Petunija - Love of my life 10/10
3. Paulina Paukštaityte - Let me think about me 9/10
4. Beatrich - Like a movie 9/10
5. Mario Junes - Do what you do 8/10

6. Il Senso - Sparnai 7,5/10 - vjerojatno sam jedan od rijetkih kome je ovo skroz dobro, inače uopće nije moj fah, ali iz nekog razloga mi je sjela
7. Ruta Mur - So low 7/10 - znatno mi se popravilo mišljenje o pjesmi
8. Gabrielius Vagelis - Šauksmas 6,5/10

9. MoonBee - Rumor 4/10
10. Juste Kraujelyte - Need more fun 2/10

Prvih 6 bi mi vjerojatno u trenutnoj konkurenciji bilo u top 5, a Ruta i Gabrielius u top 10.
Nakon svih ovih makinacija s kupnjom glasova i konstantnim općenitim oscilacijama s glasovima/poenima, uopće ne znam tko bi mogao pobijediti. Možda najprije Ruta ipak na kraju.
Mozda jesi od retkih, ali sam jedini koji su mi 1. favoriti. (y)

Meni se glavni favoriti ne dopadaju, i dalje. Od ovih ostalih koji, kao, imaju sansu mogu Monika i Gabrielius.
A posebno bih voleo da Gabrielius pobedi, pored toga sto mi se dopada pesma, zbog litvanskog jezika. Da nastave sa maternjim jezikom.

Pravi running order finala:
  1. Mario Junes – “Do What You Do”
  2. MoonBee – “Rumor”
  3. Justė Kraujelytė – “Need More Fun”
  4. Paulina Paukštaitytė – “Let Me Think About Me”
  5. Beatrich – “Like a Movie”
  6. Rūta Mur – “So Low”
  7. Il Senso – “Sparnai”
  8. Petunija – “Love of My Life”
  9. Gabrielius Vagelis – “Šauksmas”
  10. Monika Linkytė – “Stay”

Pobjeda Rute Mur se bukvy osjeti u zraku, ta pjesma je čudna(meni osobno na dobar način), a Litvanci su čudni, savršeni spoj
🙏🙏🙏🙏🙏
Voleo bih da imaš dobar osećaj, ali... 🥺

Poslušah njihovu rekapitulaciju finalnih pesama, ima finih stvarčica. Potrudiću se da ispratim večeras.

Back