Nisam stigao, evo sad ću Mare!!@Mrm, esi vidio polufinalni nastup Monike lutkice?
Em što je prelijepa, em joj je i ovaj novi stajling i frizura super, a kemija sa pratećima još bolja nego u prvom heat-u![]()
Pa ti ces onda presuditi ko ce pobediti…Ovde se lako može desiti da dve prvoplasirane imaju jednak broj bodova, mislim da ovde žiri ima prednost u tom slučaju..
Mario Junes | "Do What You Do" | TBA |
2 | MoonBee | "Rumor" |
3 | "Stay" | |
4 | Paulina Paukštaitytė | "Let Me Think About Me" |
5 | Beatrich | "Like a Movie" |
6 | Rūta Mur | "So Low" |
7 | Il Senso | "Sparnai" |
8 | Petunija | "Love of My Life" |
9 | Gabrielius Vagelis | "Šauksmas" |
10 | Justė Kraujelytė | "Need More Fun" |
Mozda jesi od retkih, ali sam jedini koji su mi 1. favoriti.^ Preuvjerljivo, ne vidim zašto uopće. Kladionice...
Inače, još jednom sve pohvale za Litvu, PIN opet kida. Sjajan posao rade s tim svojim NF-ovom iz godine u godinu. Postaju mali baltički powerhouse
Top 10 finala:
1. Monika Linkyte - Stay 10/10
2. Petunija - Love of my life 10/10
3. Paulina Paukštaityte - Let me think about me 9/10
4. Beatrich - Like a movie 9/10
5. Mario Junes - Do what you do 8/10
6. Il Senso - Sparnai 7,5/10 - vjerojatno sam jedan od rijetkih kome je ovo skroz dobro, inače uopće nije moj fah, ali iz nekog razloga mi je sjela
7. Ruta Mur - So low 7/10 - znatno mi se popravilo mišljenje o pjesmi
8. Gabrielius Vagelis - Šauksmas 6,5/10
9. MoonBee - Rumor 4/10
10. Juste Kraujelyte - Need more fun 2/10
Prvih 6 bi mi vjerojatno u trenutnoj konkurenciji bilo u top 5, a Ruta i Gabrielius u top 10.
Nakon svih ovih makinacija s kupnjom glasova i konstantnim općenitim oscilacijama s glasovima/poenima, uopće ne znam tko bi mogao pobijediti. Možda najprije Ruta ipak na kraju.
Pobjeda Rute Mur se bukvy osjeti u zraku, ta pjesma je čudna(meni osobno na dobar način), a Litvanci su čudni, savršeni spoj
TakođeNavijam za Petuniju i Beatrich