lt Litvanija 2024: Silvester Belt - Luktelk

Izjuuu sta je ovoo Bog te videoo, tek sada vidim nastup i to pazljivo gledam i slusam ovu pesmu Kaboom, kakva je ovo litvanska Jelena Karleuša, šta se ovde dešavaa wtf????!!

Lol original Karleusa ahahahah :D

Luktelk je nekako najprijatnija numera od onoga sto Litvanci nude i verujem da pobedjuje kod zirija sto moze puno da mu znaci, jer u litvanskom tajbrejku je ziri jaci od publike, sto znaci on ako je drugi kod publike pobedjuje sigurno.

Kaboom je najverovatnije Televoting viner, pitanje je kako ce proci kod zirija, s obzirom da je sada tu i Rup koga ziri prosto obozava a i publika.
Svi ostali su van konkurencije.

Sve u svemu, mislim da Rup ne moze da pobedi nikako, samo je pitanje kako ce Silvester da prodje kod publike, i vrlo moguce da upravo on pobedjuje.

Mada, ni najmanje se ne bih bunio da pobede brze cvikere, i sa njima ce u finale u Malmeu

Jedva čekam da počne, većinu pesama nisam ni ja čuo da mi bude bolji ugođaj!

Vau, odlična pesma za otvaranje ako hoćeš da publika promeni kanal.

Ali sledeci idu favorit (Luktelk) i Kaboom zar ne? 🤭

Nemam pojma, ništa nisam čuo. Sudeći na osnovu prve tri pesme i atmosferi uopšte, nemam utisak da gledam NF.

Edit: Luktelk mi se dopada 👏

Luktelk 😍 nadam se da ce ovo da pobedi, bice mi jedan od favorita ove godine sto je u slucaju Litvanije retkost kod mene 🤭

Ok mi je Luktelk, ali opet mi nešto fali, mislim da je do njegove vokalne izvedbe. Refren i dance break izvlače prosek

Kaboom takodje zajimljivo, veoma, ali ja bih ipak Luktelk 🤗

Impossible predosadna za moj ukus, malo me podsetilo na Letoniju od prošle godine. Luktelk i Kaboom jedino što mi je držalo pažnju do sada.

Sada sam tek procitao da je Jessica Shy radila na Luktelk 😍❤️
Tako sam nju zeleo na izboru, a ona radila na pesmi, onda mi nije cudno sto je nema kao izvodjaca.

Back