lt Litvanija 2024: Silvester Belt - Luktelk

Trebao je u top 10, ali dobro. Lijepo je to što je barem na tvt-u bio taman 10., doduše s neobično malo poena

Meni je baš neobično i drago da mu je naš žiri dao 7 poena. Možda i grešim, ali ne pamtim da su neku litvansku pesmu tako visoko stavili u finalu.

Last edited:
Meni je baš neobično i drago da mu je naš žiri dao 7 poena. Možda i grešim, ali ne pamtim da su neku litvansku pesmu tako visoko stavili u finalu.
Još 2011. smo im isto dali 7 (zbirno žiri i publika), a 2022. nije visoko, ali je makar dobila i od žirija (2) i od publike (3) nešto.

Mislim da smo u par navrata ranije Estoniji davali dosta.

Bukvalno što bi rekla omladina najRENDOM 12 poena, i to i mi i Španci i Grci... ko je omađijao ta 3 naroda koja ja veličam...

Meni je Azerbejdzan te godine super, ali je jasno kako su pokupili te dvanaestice

Meni je samo okej bio i i dalje smatram da je nečuveno da se sa 0 poena publike prođe u finale, neka samo tvt u polufinalu ostane, publika bira ko ide dalje a onda žiri neka pomogne sa konačnim rezultatima u finalu, tj. neka ih odluči

Top 15 tri godine zaredom, malo li je za državu koja je do skoro bila jedna od najgorih Baltičkih zemalja.

Bogami, već neko vreme imaju vrlo solidne rezultate.

2016 - 9. mesto
2018 - 12. mesto
2021 - 8. mesto

u top 14 su 6 od poslednjih 8 učešća.

Meni su oni omiljena balticka ESC zemlja... ove god su mi zasluzili i bolji plasman. I plus za pevanje na maternjem

Back