lt Litvanija 2026: Lion Ceccah - Sólo quiero más

spongebob-meme.gif

Zanimljiva je pesma i sam izvođač, ali ne mislim da je baš za svakoga a verovatno će imati uticaj i zastava pod kojom nastupa. Možda bi, za neku drugu državu imalo više šanse. :)

Voleo bih da pesma dobro prođe. Zaslužili su Litvanci mnogo bolje plasmane, jer biraju i šalju drugačije a podjednako kvalitetne pesme svake godine.

Ova pesma je na 22. mestu od 23 na aplikaciji. Potpuno bizarno 🤡

Ali sam takođe primetio da postoji nekolicina ljudi kojima se baš dopada, pa ga možda poguraju. Nadam se da će žiri da se fokusira na vokale i kompoziciju i da prepozna sofisticiranost u muzici, a ne da ga kazne po običaju jer je čudan. Ovo je stvarno kvalitetna pesma.

Vrlo lako je moguće da će Litvanija zatvoriti 1.polufinale pošto donose veliki prop/ skulpturu/instalaciju koja će se u klimaksu pesme/nastupa, porušiti!

Lionu ta skulptura/preformans predstavljaju transformaciju i unutrašnji krah koji se dešava u klimaksu stvaralaštva.

Mislim da će biti onda između pauza za reklame, obično su podeljeni na tri trećine, pa mi je realno da bude 10. (ako je lakše sastaviti nego rastaviti) ili 11. ako je lakše rastaviti nego sastaviti). Svakako, za te veće rekvizite uvek naprave dodatnu veću pauzu koja nije planirana ovako.

Piše da je napravljena od metalnih elemenata koje povezuju čelični kablovi a sve to drže elektromagneti👀

Da, a najavio je i da će to biti tehnički najkompleksniji nastup u historiji litvanskih nastupa na Eurosongu

Čini mi se da mnogi spavaju na ovu pesmu i verujem da će sa njim biti veliko iznenađenje.

Malo je simpa messy sa tim mixom jezika ali meni je odmah legla pesma i drži se nepomično na 3.mestu.

Back