Lignjoslav
Ekspert
Drzimo se teme o cenama namirnica sto dalje molim vas.
Osećam da će me određene izjave od juče koštati karijere, moj Mars u Jarcu uznemiren tako da nam je ista misao.Danas mogu jedino da vodim Jutarnji o cenama namirnica sve dok se ova tema ne sakrije od neregistrovanih!
Opusti se i uzivaj, slusaj Naxi radiooooo....Osećam da će me određene izjave od juče koštati karijere, moj Mars u Jarcu uznemiren tako da nam je ista misao.
Pa, jeste mi prilepili tu reklamu nedavno u postu? Mislim da je to uradio Poky, moj kompanjon međ' zvezdama.Nije iz Srbije, ali zna Naxi Radio jingle.
Znas kako utvrditi da li je ona Mislim ono? Pitati je da li zna ko je MIRELA HOLY.Nije iz Srbije, ali zna Naxi Radio jingle.
Vriska!Ma čim se i Miloš šali na taj račun, ne trebaju nam nikakvi daljnji dokazi
Pa čim uvijek ideš s pretpostavkom da ćeš nekog razočarati i da te će te netko odbaciti, kudikamo su veće šanse da se to i desi. Moraš se opustiti malo, ali mislim da smo ti to previše puta rekli do sadNa stranu sad sve ovo, ali sad sam definitivno resio da vise nikoga ne upoznajem licno sa foruma. Jer problem je u tome sto uvek idem korak ispred i uzasno se plasim odbacivanja da bih na kraju i nadrljao od tog straha.
Mozda eventualno Marka jer sam obecao posetu Zagrebu i to je to.