Ljubav, navika, panika

Ova tema, ako misli da opstane, treba pod hitno da ima ogranicen pristup.
A nama se bas svidja. 😍

• Like
Reactions: Mrm
Danas mogu jedino da vodim Jutarnji o cenama namirnica sve dok se ova tema ne sakrije od neregistrovanih!
Osećam da će me određene izjave od juče koštati karijere, moj Mars u Jarcu uznemiren tako da nam je ista misao.

Osećam da će me određene izjave od juče koštati karijere, moj Mars u Jarcu uznemiren tako da nam je ista misao.
Opusti se i uzivaj, slusaj Naxi radiooooo.... 😉
Pa, rekla sam da se tema skloni sa javne scene. 🤔

Na stranu sad sve ovo, ali sad sam definitivno resio da vise nikoga ne upoznajem licno sa foruma. Jer problem je u tome sto uvek idem korak ispred i uzasno se plasim odbacivanja da bih na kraju i nadrljao od tog straha.

Mozda eventualno Marka jer sam obecao posetu Zagrebu i to je to.

Na stranu sad sve ovo, ali sad sam definitivno resio da vise nikoga ne upoznajem licno sa foruma. Jer problem je u tome sto uvek idem korak ispred i uzasno se plasim odbacivanja da bih na kraju i nadrljao od tog straha.

Mozda eventualno Marka jer sam obecao posetu Zagrebu i to je to.
Pa čim uvijek ideš s pretpostavkom da ćeš nekog razočarati i da te će te netko odbaciti, kudikamo su veće šanse da se to i desi. Moraš se opustiti malo, ali mislim da smo ti to previše puta rekli do sad

Ni prijateljstvo ne ide na silu, tu mora da se ukači dobar vajb da bi ljudi nastavili da vajbuju.

Al' ne može na silu ništa
ja još uvek učim to,
Jer prokleto me vučeš,
ja bih uvek s tobom ponovo

Place mi se.

Ma ja sam problem, ne krivim nikoga, krivim samo sebe. Najbolje je da se zakopam i da me nema koliko me je sramota.

Prosto je suvise dobro da bi bilo istinito da imam nekog prijatelja i da imam partnera. Ali navikao sam na ovo tako da, ne znam ni zasto mi se place.

Ja sam tvrdoglavi magarac i bandoglava budaletina kojoj nema pomoci. I posle me neki pitaju zasto ne izlazim nigde, eto zasto ostajem zatvoren u kuci izolovan.

Sad Baby GIF by Bounce

Vreme je da prestaneš da sažaljevaš sebe i da usvojiš savete koje ti ovde ljudi dele danima. Smorilo više.

@Lignjoslav Ne treba da očekuješ da će ti svako koga upoznaš postati prijatelj. To što ti ne postaje prijatelj, ne znači da je neprijatelj, već da samo nećete biti dovoljno bliski, možda ostanete poznanici. A i šta će ti sto prijatelja, to realno jedva i da postoji. Nikako ne treba da pitaš nekog a hoćemo li sada biti drugari, jer to pitanje ništa posebno neće promeniti, čak drugoj strani može biti i neprijatno ako vidi da nešto siliš. Kada je ljubav u pitanju, to je malo drugačije i pitanje statusa je u redu postaviti u nekom trenutku, ali ne baš prvih dana.​

Provalio sam to da moze biti neprijatno, jer posle i meni bude jako neprijatno zbog te greske.

Problem je sto kad vidim nekog prvi put a ostavi mi dobar utisak, ja se zalecem i onda navaljujem. Veciti strah od odbacivanja.

Nisam ja hteo sto prijatelja, jer ja isto biram s kim mogu a s kim ne.

Prosto se osecam uzasno kad dobijem odgovor da necu da se druzim sa tobom a ta osoba mi se dopala.

Zato sam rekao, necu vise da upoznajem nikoga, mozda samo jos Marka i to je to. Prosto necu, jer bi mi bilo jos gore.

Back