Ljubav, navika, panika

Da li su nama danas hormoni izludeli pa pričamo o ovim stvarima ko da smo otvorili pandorinu kutiju? 🤣

Sto se rasa tice, na slusanju FSC-a ste primetili da mi je Azija jako simpaticna. E pa ostvarila mi se zelja da probam to iskustvo, bilo je interesantno, ali ne onoliko koliko sam ocekivao pa sam u neku ruku bio i blago razocaran. Msm bilo je lepo, ali verovatno su ocekivanja bila podignuta na maks da ce biti nesto totalno drugacije, kad ono seks skoro kao i svaki drugi.

Last edited:
Jedva čekam da pokvarim cev u kupatilu da zovem vodoinstalatera koji mi jednom bio i rekao “možeš me zvati i noću ako se pokvari nešto”. Nisam kapirao ni tad a ni sad da li je to tajni kod!

Sigurno je to tajna sifra. Nema druge.

PA zbog cega drugog bi neko zvako vodoinstalatera usred noci... 🤣🤣

Pa kao ja kontao prvo nije mu problem ni tad jer verovatno je veća tarifa naplate. 🤣 nekad slabo kapiram signale. 😂
Ko kad sam na žurci za eurovision youtubera tripovao Cinderella story a ono lik želeo da se samo omrsi. 😂

Iskreno, divim vam se na svim vasim iskustvima, dok ja jedini ovde bez ikakvog iskustva i dalje hladnog pendreka.

A i s obzirom na to da sam neke od vas video kako izgledate, mogu da zamislim kako izgledate brutalmo sa vasim partnerima. Meni je to tako hot. 🥵🥵🥵🥵🥵

ALI! Necu da budem ljubavnik, daleko bilo.

Samo istripuj sebe - jedan je život, daj da ga proživim i krenu priče same od sebe 😂

Naravno, oprez! Zaštita obavezna i nikome ne treba verovati.
Čak i kad se ulazi s nekim u vezu obavezno zajedno na testiranje.

Pa to je izgleda i jedini nacin, plus osamostaljenje od roditelja i naci ce se izgleda neki decak koji je lep ali i dobrodusan.

Samo nemoj tokom odnosa razmišljati o roditeljima, to je malo turn off ukoliko nisi edipovac.

Naravno, oprez! Zaštita obavezna i nikome ne treba verovati.
Čak i kad se ulazi s nekim u vezu obavezno zajedno na testiranje.
Joj, e mene je ovoga iskreno jako strah. Znaci sta ako taj ima Hiv/Aids, pa to bi bilo kukumavcenje do besvesti. Gledao sam film i na tu temu i itekako nije prijatno.

Nego da pitam @Petar, @Marko, vi ste zaista takodje homoseksualci? Bez uvrede, nemojte da me shvatite pogresno, jer ako jeste homoseksualci, verujte mi da imate neogranicenu podrsku od mene.

Ne znam i taj izraz mi je nekako uvredljiv, ds ne govorim o izrazu "peder". To je oduvek bio uvredljiv izraz za mene. A izraz "homoseksualac" uglavnom koriste oni ljudi koji su em skolovani, em ne osudjuju lgbt ljude, pa se tako i trudim jer strasno mrzim da osudjujem ljude na osnovu seksualnosti.

Ja sam 25% biseksualan, al to ne smem da kažem jer se plašim osude!

A izraz peder sam toliko puta čuo da mi ne predstavlja uvredu. Čak i kad izlazim na takva mesta žargonski sa prijateljima govorimo “idemo u pederanu”.
A pederke, to su ti žene koje vole da se druže sa nama.

Back