lu Luksemburg 2026: Eva Marija - Mother Nature

Luksemburg
Дјелује као нешто што улази у финале због жирија

Hoce li postavljati negde klipove nastupa, treba mi Daryss magija na repeat pod hitno.

Pristojna pesma. Mada mi deluje da su zakasnili sa njom nekih dvadesetak godina

Vrlo bazična, random pjesma, k tome još i kopija. Kako došla, tako prošla. Čak ni u ovako ranom stadiju nije nešto što bi se trebalo naći u finalu ESC-a, ali ne sumnjam da će žiri odraditi svoje.

Ceo izbor mi je prošao ispod radara, a od pobedničke pesme koja zvuči pristojno (i malo više kradeno u refrenu?), veći mi je utisak to kako RTL profesionalno odrađuje ovu selekciju. Na stranu to što predugo traje i što je sadržajno ne naročito zanimljiv program, baš lepo to spakuju i produkcijski deluje jako uglađeno.

Najlepša mi je od 3 luksemburške nakon povratka. Lepa pesma. Nastup bih drugacije

Lol, pa sad tek uviđam ovaj besramno pokraden refren od Birdy. :ROFLMAO:

Meni je pesma baš slatka, sad sam je poslušao i sve mi je pristojno i prijatno.

Prilično nezanimljiva i neinovativna pesma. Uz to i vokal je prilično slab, debelo pokriven, u refrenu posebno, pratećim vokalima.

Da nije ispod zastave Luksemburga, bez obzira što je još rano, usudio bih se reci da ovo 90% ne bi videlo finale.

Ali obzirom da u polufinalu glasa i žiri, Luksemburg se ,,mora" progurati i zauzeti mesto nekoj čak i boljoj pesmi ali manje atraktivnoj zemlji.

Sad tek vidim da je Eva Marija zapravo Slovenka, tj. oba roditelja su joj iz Slovenije. Bome Slovenija se uvalila na sve strane sad kad ne učestvuju. Luks, SM, Hrvatska…

Evo i nove šefice luksemburške delegacije - Elisabeth Conter, projekt menadžerka LSC-a i dosadašnja asistentkinja šefa, naslediće Erica Lehmanna, koji je bio na toj funkciji prethodne dve godine.

1769637807264.webp

Back