mt Malta 2024: Sarah Bonnici - Loop

Nervira me što moramo cekati studijske verzije sve dok ne snime i objave spotove

Iz prvog pf-a ono sto mi je priblizno dobro, odlicno je "Fire Proof" Lyndsay Pace i "Wild Card" Gail Attard. Prosle godine mi je Nathan bio jedan od favorita, ali ove je samo ok, moze se poslusati. "There's Only Flowers" Eliana Gomez Blanco, pesma mi i nije tako losa. Ne prija mi bas njen glas.

Vredno mi pomena u 2. pf-u: "Man" Janvil i "Tell Me That It’s Over" Haley Azzopardi

Meni ne deluje tako loše po live isečcima..

Prvo pf:

1. Lyndsay Pace - "Fire Proof" ❤️❤️👌
2. Oxygyn - "Cloudmaker" 🤍❤️
3. Dominic Cini - "Bewsa" - zanimljivo

Drugo pf:

1. Sopranique - "Empire" 🙌
2. Janvil - "Man" 🥵🤩
3. Maria Christina - "Moving On" - so Maltese, you simply gotta love it.. 🤭

Treće pf:

1. Karin Duff - "Breaking Bad" - woow ovaj vokal 😮
2. Jessica Micallef - "Tagħna Tnejn" - auuuu koliko je ovo loše.. 😍😍😍 @Boxy evo može ova na malteškom.. 🤭🙌

"Tagħna Tnejn" 🥵🥵🙌👌

Jessica Micaleff to Malmo! ❤️🤍

ovo ništa ne valja

nek izaberu Aidana interno da se ne blamiraju

ovakav paket bi na ESC sceni izdominirao

Last edited:
Divnooo maestro! Oseća se duh Malte, jezik dodatno daje na autentičnosti, a pesma miriše na Mediteran i ruzmarin, dok ritam udara kao talasi malteške obale....možda vam je malo ušla voda u uši??? 😌
A ona liči na Didi J! 🥵🤍❤️👌🙌

Ovo je stvarno tragikomedija. Ako se za nekog već sad može reći da je ESC NQ, onda je to Malta.

Jedino što mi kao okej zvuči je Denise - Mara.

Od sad ću umesto "Smeje se kao lud na brašno" koristiti "Smeje se kao @Marko na dve kose crte"! 😌😍😘

Bewsa ili Matt za pobedu ali i ove devojke od večeras su baš zanimljive, ali ovaj tvit o Matu 😂😂
IMG_20231117_220206.webp

Ma ljudi MESC 2024 je odlično!! 👌

4. Pf je najjače, svaki isečak mi se dopao.. Ima neku posebnu priču, pečat.. 😱
I dosta "šlager" zvuka.. ❤️😍 Prelepo..

Najviše mi se dopalo Erba - "Sirena", ali sve je dobro.. 😮

Ijao Martina Cutajar - "Miles away", kako divan melanholičan šlager prizvuk u glasu.. 😭❤️

Back