mt Malta 2025: Miriana Conte - SERVING

Za mene postoji samo jedan pobednik, a to je Victoria - Juno. Trenutno mi je na ripitu. 😍 Ako ovo moze kvalitetno da izvede uzivo konkurisace mi da ovo bude najbolja pesma nacionalnih finala. Odusevljen sam kako ovo zvuci u audio verziji. Navijam za nju.

Odlicne su mi i Haley i Adria Twins.

Mada meni generalno i nije toliko lose. Moglo bi da se sklopi sasvim dobro finale.

Raznosi me realnost u kome zvanični nalog javnog servisa objavljuje ovo kao jednu od pesama na NF. 😭😭😭

Što je najjače, Miriana je prošle godine imala solidnu pesmu. Ova je stvarno kataklizmično loša. Videću da sutra preslušam i ostale.

Evo plejliste, mada mi se čini da nisu sve još izašle na Spotify.

Najbitnija jeste. 🥹

Malteški i Letonski izbori jači od Benidorma, zemljo otvori se

Do-re-mi-fa se-se-serving KANT

Tek treba da preslušam pjesme, ali drago mi je što je Miriana među favoritima jer već godinama učestvuje i svaki put nešto dobro servira. Meni je ova pjesma ok, simpatična, ali iskreno Venom mi je bila bolja. Ali eto ako će je ova pjesma proslaviti ok.

Preslušao sam snippets svih pjesama i iako malteški izbor jeste solidan (Meni lično je prošle godine bio bolji cjelokupno) jedino mi Mirianina pjesma zvuči spremno za evrovizijsku scenu. Preslušaću još ove pjesme koje su mi zvučale interesantno, ali Miriana mi je favorit vjerovatno. Iskreno potencijalni TOP 10 plasman.

Ostale pjesme:

Breaking The Cycle
Unheard
Juno
Rubble & Stone
Qalb Ma'Qalb
Control
Aziz/a
Lablab (Talk Talk)
Festa

Slušam na preskok pesme i bizarno mi je koliko se autora potpisuje ispod svake pesme, ima ih i po 6-7 u nekim pesmama. Malteški emiter ima pretplatu na pesme iz kampova koje neće niko :cry:

Preslušavam i Maltu, ja se izvinjavam ali ja volim serving KANT 💅🏻 meni su se i njena ranija pojavljivanja sviđala. Pored nje najbolja mi je Kristy, zapravo najjači utisak mi je ostavila. Bravo za Teyu kao tekstopisca. Izdvojio bih i Nathan - Concrete, Stefan - Lablab, mislim da ovo može biti dobar nastup za NF. Miguel Bonello, prijatna pesmica, Kelsey Bellante mi je baš kul, ja volim bopove pa nije ni čudno da mi se sviđa. Viktorija Juno isto okej. Hvala Bogu pa su skratili preduge formate nacionalnog finala, nažalost prosečan i basic izbor Malte ali ništa više nisam očekivao, pesme nisu nakaradne, ok su da se odslušaju u prolazu, mislim na ostale koje nisam spomenuo. Ni Kantera ni Festa mi se ne dopadaju a vidim da su lepo ocenjene na aplikaciji.

Unazad par dana me nenormalno radi Heaven sent. Baš me zanima kako će Kristy to izvući uživo, nadam se da neće biti prometna nesreća. Baš je miks između The code i Edgar-a, što i ne čudi s obzirom na autore i koliko god da ta dva entryja ne volim, ovaj mi je baš neopisivo sjeo.

Osim nje, redovito slušam i Nathana, danima mi u glavi odzvanja I'm made out of concrete, but I break easilyyyyy

Super je Heaven Sent, zapamtio sam je iz recapa i sad pustih da čujem celu jer na EW ima prosečnu ocenu 4,8. :o

Verovatno su i meni ona i Nejtan u vrhu, pa onda Jadranke i Metju.

Ne pamtim ovako jak MESC?!

Definitivno najjači MESC barem otkako su batalili onaj X-Factor način izbora, a možda i u zadnjih desetak godina najmanje.

Maltežani su se napokon potrudili, nije me sramota reČ!

Back