mt Malta 2025: Miriana Conte - SERVING

Vokalno je dobar, nastup nije nešto što sam očekivao, ali je skroz ok.

Voleo bih da je imao više interakcije sa stenom kad je već izneo, ali dobro.

Ova serving kant ista Kiki Star.

709677_viber-slika-2024-09-27-23-17-40-221_orig.jpg

Pa da, verovatno dobija ova Lakarakete ili šta god, zbog autentičnosti, ali mi se ne sviđa, iskr. Kada bih morao da biram između njih i kante, onda definitivno kanta, bar je forica, a idealni pobednici bi mi bili Kristy pod uslovom da promeni nastup ili Nathan.

Meni Kantara dobra i nije me sramota reć! Dovoljno je zanimljiva da mučena Malta skupi neke bodove na televotingu i uđe u finale.

Mislim da će napraviti grešku ako ne izaberu Kant jer je ta pjesma najviše pažnje stranaca izabrala

Nastup ove Kant jedan veliki bućkuriš, ali svakako mislim da treba da ide ovo ili Kristy (sa malo boljim nastupom)

Alexander Rybak gostuje u sutrašnjem finalu.

Odlični rezultati drugog polufinala, prošlo sve što je vredelo.

Bravo za našu Kristu Šujak na prolasku u finale!

Vjerojatno će pobijediti Lalaratatakeke Lalaratakabum. Ne sviđa mi se kod njih što ni ne skrivaju da ih je očigledno malo previše inspirirala prošlogodišnja Armenija, čak i onaj dio kad žena pjeva lajlajlajlajla zvuči skoro identično ko isti taj dio u Jako.

Bravo za našu Kristu Šujak na prolasku u finale!

Vjerojatno će pobijediti Lalaratatakeke Lalaratakabum. Ne sviđa mi se kod njih što ni ne skrivaju da ih je očigledno malo previše inspirirala prošlogodišnja Armenija, čak i onaj dio kad žena pjeva lajlajlajlajla zvuči skoro identično ko isti taj dio u Jako.
A imamo i Albaniju i mozda Azerbejdzan koji ce doci sa tim zvukom.

Kantera ovde definitivno. Kant je evrofanovski circlejerk, simpatično, al ipak ne.

Ja sam za kant ili heaven (heaven mi se svakako vise svidja), obe su odlicne a Kantera je bas bzvz u odnosu na njih dve.

Back