MISS EUROVISION 2026

Koja dama je najlepša? (Izaberite najviše njih 5)

• :au: Delta Lea Goodrem

Votes: 44 71.0%
  • :az: Jamila Hashimova - JIVA

Votes: 1 1.6%
  • :be: Alice Van Eesbeeck - ESSYLA

• :bg: Darina Nikolaeva Yotova - DARA

Votes: 26 41.9%
  • :me: Tamara Živković

Votes: 5 8.1%
  • :ee: Kerli Kivilaan

Votes: 5 8.1%
  • :ee: Lenna Kuurmaa

Votes: 3 4.8%
  • :ee: Piret Järvis-Milder

Votes: 2 3.2%
  • :fi: Linda Lampenius

• :fr: Monroe Vata Rigby

• :ge: Mariam Kikuashvili

• :ge: Mariam Tatulashvili

• :hr: Inka Večerina Perušić

Votes: 13 21.0%
  • :hr: Judita Štorga

Votes: 0 0.0%
  • :hr: Korina Olivia Rogić

Votes: 22 35.5%
  • :hr: Lara Brtan

Votes: 3 4.8%
  • :hr: Marina Ramljak

Votes: 11 17.7%
  • :cy: Antigoni Buxton

Votes: 29 46.8%
  • :lv: Liene Atvara Stūrmane - Atvara

• :lu: Eva Marija Kavaš Puc

Votes: 17 27.4%
  • :de: Sarah Engels

Votes: 9 14.5%
  • :pl: Alicja Szemplińska - ALICJA

Votes: 15 24.2%
  • :ro: Alexandra Căpitănescu

Votes: 15 24.2%
  • :sm: Senhit Zadik Zadik - SENHIT

• :ch: Veronica Fusaro

• :se: Felicia Agneta Eriksson - FELICIA

Votes: 11 17.7%
  • :ua: Viktoriia Leleka - LELÉKA

Votes: 4 6.5%

• Total voters
    62
  • Poll closed .
Ovde nismo ni trebali glasati, nisam imao ni 1% sumnje da će Delta pobediti. Bije sve ostale po svim frontovima.

Koja dominacija Delte 😮
Nisam zadovoljan njom kao pobednicom. Ne kažem da nije lepa, ali sam zagovornik teze da svet i lepota treba da ostanu mladima. Na kraju krajeva, svaki muškarac koji kaže da bi pre bio sa Deltom nego Antigoni - laže.

Korina najbolja od Lelekica, skroz zasluženo. 😍

Pa obe su relativno mlade, kad smo već kod toga, jedna 41, druga 30 godina. Ako si ti zagovornik te teze, ne znači da će svaki muškarac to slediti, niti se ovde glasalo na osnovu toga sa kim bi ko pre bio.

Pa pod Miss se valjda podrazumeva da se gleda fizički izgled, bar sam ja tako gledao. Za pevanje smo imali ranije izbor. Ako gledamo vokalno, da tu je Delta bolja od Antigoni, mada ni ona nije ništa posebno. Duplo mlađa Monroe ih šiša obe u vokalnom segmentu.

Glasao za Deltu, Daru, Antigonu, Aliciju i Korinu. Delta ima tu neku damsku lepotu, a Antigona i Dara neku ajd da kažem mladalačku i urbanu. Sve u svemu, i ovde zasluženo.

Delta, Antigoni, Dara, Alexandra i Leleka moji glasovi.

Antigoni jeste najvatrenija i svaka čast na svemu, ali sad sam u godinama u kojima bih prije pao na neku Deltu nego Antigoni 😄

Koja dominacija Delte 😮
Nisam zadovoljan njom kao pobednicom. Ne kažem da nije lepa, ali sam zagovornik teze da svet i lepota treba da ostanu mladima. Na kraju krajeva, svaki muškarac koji kaže da bi pre bio sa Deltom nego Antigoni - laže.

Korina najbolja od Lelekica, skroz zasluženo. 😍
Znas kako. Delta mi je ipak bliza po godinama, tako da bih sa njom bio u smislu veze, ono kao momak i devojka.

Inace sam glasao ovako:
1. Delta
2. Antigoni
3. Lenna Kuurmaa
4. Felicia

Tako da sam zadovoljan kako se odvijalo na kraju.

Delta da stane pored Dare i Antigoni odevena kao časna sestra a ove dve u najseksepilnijim varijantama opet ih tuče za koplje. A ako pričamo o personalitiju tu nisu ni u istoj lizi. Delta je prirodna i pristupačna kada priča sa novinarima i ostalima a ove su ko roboti. Ali ajde ove dve su tek izašle iz mladalačkog ludila i verovatno će i one za 10 godina biti mnogo zrelije.

Stvarno nisu ok ovi komentari za Antigoni.
Devojka je stvarno zgodna.
Sad da li se to nekome sviđa ili ne druga stvar (o ukusima se ne raspravlja 😂)
Meni bi se takva devojka dopadala pre 10-15 godina 😁
Sada me i ne radi baš.
Kako god jako je bio dobar izbor za miss ove godine i mislim da je bilo za svačiji ukus po nešto.

Delta da stane pored Dare i Antigoni odevena kao časna sestra a ove dve u najseksepilnijim varijantama opet ih tuče za koplje. A ako pričamo o personalitiju tu nisu ni u istoj lizi. Delta je prirodna i pristupačna kada priča sa novinarima i ostalima a ove su ko roboti. Ali ajde ove dve su tek izašle iz mladalačkog ludila i verovatno će i one za 10 godina biti mnogo zrelije.
Pa dobro ima raznih ukusa, tako je npr Emanuelu Makronu njegova Brižit zgodna a nekom drugom nije..

MISS EUROVISION 2026
Back