Nemoj tako, Mrm. Noa stiže iz Svete zemlje da pokori Europu. Zna koji su njeni dosezi, samo je nebo granica, visoko među oblacima koje je promatrala iz privatnog leta, viši od mitske Kule Babilonske, čvršći i jači od Jerihonskih zidina, širi od pustinje Negev i svetiji od Zida plača.Ma nemoj, neka se pojavi stoka prema programu i planu prvog dana da proba tu sklepotinu, trebala je Loreen tražiti da nastupi sutra, prema nekom redu, ali Loreen zna za ESC spirit, za pravu jednakost, iako je svetlosnim miljama iznad svih, meeeh, nije to esc spirit koju se meni dopada, bojkotovaćukompletno ove godine..
Evo tebi "Nemoj tako, Mrm. Noa stiže iz Svete zemlje da pokori Europu. Zna koji su njeni dosezi, samo je nebo granica, visoko među oblacima koje je promatrala iz privatnog leta, viši od mitske Kule Babilonske, čvršći i jači od Jerihonskih zidina, širi od pustinje Negev i svetiji od Zida plača.![]()
![]()
Meni izgleda užasnoPasha okačio na Instagram kratak video bts i vidi se kako će nastup izgledati na TVu. Malo je reći da sam oduševljen![]()