md Moldavija 2023: Pasha Parfeni - Soarele şi luna

Moldavija
Odvratno, gadi mi se..izvinjavam se, ali moram ovako brutalno..a tebi hvala na odgovoru...

Ma nemoj, neka se pojavi stoka prema programu i planu prvog dana da proba tu sklepotinu, trebala je Loreen tražiti da nastupi sutra, prema nekom redu, ali Loreen zna za ESC spirit, za pravu jednakost, iako je svetlosnim miljama iznad svih, meeeh, nije to esc spirit koju se meni dopada, bojkotovaću 🇮🇱 kompletno ove godine..

Cuo sam da joj je na nastup u Americi doslo 7 ljudi. Sad ce biti 700 000.

Ma nemoj, neka se pojavi stoka prema programu i planu prvog dana da proba tu sklepotinu, trebala je Loreen tražiti da nastupi sutra, prema nekom redu, ali Loreen zna za ESC spirit, za pravu jednakost, iako je svetlosnim miljama iznad svih, meeeh, nije to esc spirit koju se meni dopada, bojkotovaću 🇮🇱 kompletno ove godine..
Nemoj tako, Mrm. Noa stiže iz Svete zemlje da pokori Europu. Zna koji su njeni dosezi, samo je nebo granica, visoko među oblacima koje je promatrala iz privatnog leta, viši od mitske Kule Babilonske, čvršći i jači od Jerihonskih zidina, širi od pustinje Negev i svetiji od Zida plača. ☝️🇮🇱 💙🤍💙

Nemoj tako, Mrm. Noa stiže iz Svete zemlje da pokori Europu. Zna koji su njeni dosezi, samo je nebo granica, visoko među oblacima koje je promatrala iz privatnog leta, viši od mitske Kule Babilonske, čvršći i jači od Jerihonskih zidina, širi od pustinje Negev i svetiji od Zida plača. ☝️🇮🇱 💙🤍💙
Evo tebi "😍" za kreativnost i umeće pisanja, ali toj balavici treba jedna motka, ja da ti kažem, naći ću ja tu delegaciju tamo, mora da su u najskupljem hotelu, neće me ni 100 obezbeđenja zaustaviti, skandal ću da napravim, čitaćete o tome.. Ali ću je naučiti pameti, i da se ponaša humanije i shodno manifestaciji na kojoj učestvuje, u duhu zajedništva, jednakosti, ravnopravnosti, humanosti... 😌

Pasha okačio na Instagram kratak video bts i vidi se kako će nastup izgledati na TVu. Malo je reći da sam oduševljen 😍

Mislim da je ovo jedina pesma od ove godine čiji tekst već znam napamet!

Meni je zao sto su stisali ove devojke🥺 one su mi bile sve u ovoj pesmi! Sve u svemu moldavija definitivno ne zna da napravi pogresan nastup

Nisam oduševljen. Ovaj deo što su izabrali za recap ništa posebno.

Isto. Mislio sam da može u top 10 ali nisam siguran nakon ove probe

Uff... dobra pesma, ali mi ovo ne deluje obećavajuće... posebno nakon Noe, a pre Loreen

Tako mi je sve nekako isofrsirano kad je nastup u pitanju, sa sve patuljkom sa frulicom na vrhu.

Back