de Nemačka 2024: Isaak - Always on the Run

Još jedno NF kome RTS po produkciji ne može da priđe.
Excuse Me Wow GIF by Mashable

Kvalitet PZEa bi porastao 5000% samo da smanje grin rum i revijalni deo a to je besplatno

Ovako je mucenje i pored dobrih pesama

Još jedno NF kome RTS po produkciji ne može da priđe. Publika je najbitnija na ovim događajima. Šteta samo što su pesme krš.
RTS se ne može porediti sa javnim servisima zemalja članica EU, a naročito ne sa javnim servisom Nemačke koji ima ko zna koliko puta veći budžet od RTS. Mi smo super ako uzmemo u obzir da organizujemo NF od 240.000 evra.

Kvalitet PZEa bi porastao 5000% samo da smanje grin rum i revijalni deo a to je besplatno

Ovako je mucenje i pored dobrih pesama
bolje da naprave samo grinrum na pola pesama i na kraju pa nek pričaju do mile volje dok krčkamo glasove

taman mogu i intervale da smanje

Ova nemačka Končita svake godine slavi rođendan na nemačkom NF

bolje da naprave samo grinrum na pola pesama i na kraju pa nek pričaju do mile volje dok krčkamo glasove

taman mogu i intervale da smanje
Msm da sam stranac ne bi mi padalo napamet da gledam PZE. Stvarno nema razloga da traje toliko, jos malo i postacemo vidbir

to svakako, ne samo zbog stranaca nego i nas samih. Stranci su realno 2% gledaoca max.

ali Vidbir ima daleko manje pesama, kod nas je ipak program dosta popunjeniji samim nastupima
Dobro to za strance mi je nekako objektivnija perspektiva, gledam posto je srbija i nas izbor za nesto sto me zanima inace nema sanse da bi pratila. Olivera skracuj ✂️✂️ gledacemo kris u slagalici

Back