Još jedno NF kome RTS po produkciji ne može da priđe.
RTS se ne može porediti sa javnim servisima zemalja članica EU, a naročito ne sa javnim servisom Nemačke koji ima ko zna koliko puta veći budžet od RTS. Mi smo super ako uzmemo u obzir da organizujemo NF od 240.000 evra.Još jedno NF kome RTS po produkciji ne može da priđe. Publika je najbitnija na ovim događajima. Šteta samo što su pesme krš.
bolje da naprave samo grinrum na pola pesama i na kraju pa nek pričaju do mile volje dok krčkamo glasoveKvalitet PZEa bi porastao 5000% samo da smanje grin rum i revijalni deo a to je besplatno
Ovako je mucenje i pored dobrih pesama
Baš vala, taj neki vajb, ali dosta siromašnije, iliti sa ali ekspresa.ova pesma je pristojna, slabija verzija Victorie iz![]()
Msm da sam stranac ne bi mi padalo napamet da gledam PZE. Stvarno nema razloga da traje toliko, jos malo i postacemo vidbirbolje da naprave samo grinrum na pola pesama i na kraju pa nek pričaju do mile volje dok krčkamo glasove
taman mogu i intervale da smanje
to svakako, ne samo zbog stranaca nego i nas samih. Stranci su realno 2% gledaoca max.Msm da sam stranac ne bi mi padalo napamet da gledam PZE.
ali Vidbir ima daleko manje pesama, kod nas je ipak program dosta popunjeniji samim nastupimaStvarno nema razloga da traje toliko, jos malo i postacemo vidbir
Dobro to za strance mi je nekako objektivnija perspektiva, gledam posto je srbija i nas izbor za nesto sto me zanima inace nema sanse da bi pratila. Olivera skracujto svakako, ne samo zbog stranaca nego i nas samih. Stranci su realno 2% gledaoca max.
ali Vidbir ima daleko manje pesama, kod nas je ipak program dosta popunjeniji samim nastupima