Meni je ova pesma najbolja od ponuđene 4. Problem je što lik očito nema veze sa pevanjem, ali je pesma veoma lepa i možda će ispeglati da makar zvuči korektno.
Nemački izbor mi je generalno jedan od najkvalitetnijih ove godine, na opšte iznenađenje, ali mislim da Ryk izvesno dobija ovo i ide na direkt 1. mesto kod mene.
Finale je na programu u petak, 16.2. u 22:05. Šou će po običaju voditi Barbara Šeneberger, a gosti će biti Mary Roos, predstavnica Nemačke na Pesmi Evrovizije 1972. i 1984, Riccardo Simonetti, zabavljač, Florian Silbereisen, pop zvezda i Alli Neumann, pevačica. Tu će biti i Končita i Rejmond koji su bili vokalni treneri u "Ich will zum ESC!".
Pobednik će biti odlučen kombinacijom mađunarodnog žirija i publike, u odnosu 50%:50%. Žiri će činiti po pet muzičkih profesionalaca iz Španije, Litvanije, Švajcarske, Austrije, Ujedinjenog Kraljevstva, Švedske, Hrvatske i Islanda. Oni će oceniti takmičare tokom sutrašnje generalne probe. Njihovi poeni će se sabrati i potom kovertovati u ESC sistem bez ocene 7 (12, 10, 8, 6, 5, 4, 3, 2 i 1). U slučaju istog broja poena u zbiru, prednost ima takmičar sa više poena dobijenih od publike.
Ryk može čudo sa ovom pesmom da napravi. Samo da sutra bude dobar vokalno i da ubode nastup i mislim da može da izvuče Nemce iz crne rupe. Meni je Oh boy materijal za top 5, slušam je neprestano otkako je izašla.
Meni je njegova pjesma onako, mislim smatram je kvalitetnom pjesmom, ali mi nije nešto sad wow, dosta više mi se sviđa latvijska pjesma pošto vidim da se te dvije porede.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.