Nova godina i Božić

Večeras za doček Srpske nove godine Osvajači nastupaju u Zaječaru, Goran Bregović u Čačku, Nada Topčagić u Kraljevu, Ok bend i Lexington u Vrnjačkoj banji, Amadeus bend u Nišu, Van Gogh u Kragujevcu, Aco Pejović u Surdulici, In Vivo i Maya Berović u Prokuplju.

Ma kakvi. Idem kod dečka da igramo igrice i jedemo. 😂

A inače nemam nikakav osećaj prema ovom "prazniku". Još jedan izgovor da se praznuje.

Ma kakvi. Idem kod dečka da igramo igrice i jedemo. 😂

A inače nemam nikakav osećaj prema ovom "prazniku". Još jedan izgovor da se praznuje.
Znači biće i u mesto D,B? Šta je večeras na meniju? 🥞🥐🍗

ohoho-kurozderka.gif

Počeo prenos koncerta Tee Tairović i Saše Matića na Studiju B, pa ko želi, može da gleda.

Ja sam trebao ići na Teu ali ću ipak ići negde u lumperaj. Kosti su mi se već smrzle.

• Like
Reactions: Mrm
ZB2024.webp

Sutra se otvara treća po redu Zimska bajka u Savskom parku u Beogradu na vodi i trajaće do 5. januara. Radno vreme je od 12-22h.

Biće svirki, dečijih predstava i nastupa, zatim tu su Cineplexx zimski bioskop, koncerti i MTS projekcije za decu.

Evo kalendara koncerata!

zimskakoncerti.webp

Prvo večerica, pa onda neka žurkica.

Boyfriend ima da se šlogira jer je introvert, al sam je pristao na to imao je opciju tako da nek se potrudi da ne bude trezan. 😂

Mi idemo u Krakov, ali se vraćamo 30. :D Mislim da ćemo igrati igrice, ja ću napraviti neku hranu i to je to. Ionako ćemo biti umorni od puta.

Za doček Nove godine na Trgu republike u Beogradu nastupaju Marina Visković, Željko Vasić i Haris Džinović.

Program 31. decembra počinje već od 15.30 časova, kada će nastupiti di-džejevi, a u 21 čas počinje muzika uživo nastupom Željka Vasića i Marine Visković, a u Novu godinu ulazimo sa Harisom Džinovićem. Muzički program planiran je do 1 čas iza ponoći.

Prema odluci od prošle godine, Grad više ne organizuje vatromet na ovakvim manifestacijama, ali će vatrometa biti na obali Save, koji organizuje Beograd na vodi.

ng1.webp
ng2.webp

Back