*u pravu, Mrm, nemoj me žalostiti

*u pravu, Mrm, nemoj me žalostiti
Da, to je to.pa da, sklanjanje crvene je kao sklanjanje krvi, to je kao ideja ja mislim.
Pa i ja.. EU drzavljanstvo za mene kroz koju godinyyyJa ipak kažem hvala Bogu što smo se raspali.
Hvala na lepim željama, iako ne znam tačno o čemu se radi, prilično sam odsutan sa foruma poslednjih dana. Svi smo ovde na istoj strani i budite uvereni da, pošto nisam uključen u sam proces proizvodnje, ne znam mnogo više od vas na forumu. Evo danas sam prvi put uspeo da dođem na Košutnjak. Sve teče u najboljem redu.../zezanje
Sad najozibljnije: @Miloš mnogo stresnih stvari mi se izdesavalo od 30/12. Nije za javnost, al' rad sam da podelim u privatnoj poruci po potrebi. Imam mentalne probleme i ovaj forum mi je nekad adekvatniji ventil od 3 polumaratona i triatlona odradjenih. Izvinjavam se za spam, nedolicne fraze i opaske i prenaglasenog stava prema @Ivan kao da cu cim pre vec sutra emitovati novu epizodu moje autorske kolazne emisije pri 'Insajder' TV Produkciji. Ima ko time da se bavi, ja Ivanu zelim stolicu i kreativni rad i nadahnuce istim u RTS-u do penzionisanja.
Hvala.
Iako i dalje izgleda dobro za svoje godine ipak niko nije pobedio vreme
Videćemo ga na PZE sigurno u budućnosti, rekao je da ima evroviziju u planu.ovaj je esc potencijal veliki
Pa šta i da ti objašnjavamo kad ti samo za Tićoni znašKuj vam je sad pa taj?!
Jedva sam vam Filareta ukačio...![]()
Ako pevaju country može..Mrm verovatno navija da dodju Leontina i Madam Pijano