Offtopic

dokaz da je nacija nedovršena. malo komunizam, malo pravoslavlje, malo carska rusija,...

pa kod nas nikada opozicija nije predlagala promenu zastave lol bukvalno blam.

Najjače što današnji Rusi ni nemaju neke veze sa Slovenima, više ih imaju sa Fincima. 😭😭😭 Znači nacija poremećaj ličnosti.

I dalje moja izabrana i nasa najlepsa zastava kroz svih malih milion drzavnih formi koje prodjosmo:

2560px-Flag_of_Serbia_and_Montenegro_%28with_coat_of_arms_variant%29.svg.png

I to je tako!

Samo da smo bili pametniji da se dogovorimo oko ESC predstavnika na smenu kao Flamanci i Valonci.. Pa gde bi nam kraj bio

/zezanje

Sad najozibljnije: @Miloš mnogo stresnih stvari mi se izdesavalo od 30/12. Nije za javnost, al' rad sam da podelim u privatnoj poruci po potrebi. Imam mentalne probleme i ovaj forum mi je nekad adekvatniji ventil od 3 polumaratona i triatlona odradjenih. Izvinjavam se za spam, nedolicne fraze i opaske i prenaglasenog stava prema @Ivan kao da cu cim pre vec sutra emitovati novu epizodu moje autorske kolazne emisije pri 'Insajder' TV Produkciji. Ima ko time da se bavi, ja Ivanu zelim stolicu i kreativni rad i nadahnuce istim u RTS-u do penzionisanja.

Hvala.
Hvala na lepim željama, iako ne znam tačno o čemu se radi, prilično sam odsutan sa foruma poslednjih dana. Svi smo ovde na istoj strani i budite uvereni da, pošto nisam uključen u sam proces proizvodnje, ne znam mnogo više od vas na forumu. Evo danas sam prvi put uspeo da dođem na Košutnjak. Sve teče u najboljem redu...

Back