Offtopic

Nesto razmišljam kako je neverovatna prica da je NATO bombardovao RTS a samo 8 godina kasnije taj RTS pobedjuje na ESC i organizuje najveci ESC ikada u Beogradu.

Da je to neko pricao tokom tog rata delovalo bi kao vic.
Meni to nekako totalno logično. Pritisak je uspeo, pala vlast, Srbija se okrenula ka zapadu i eto

Znaci vama bi bilo ocekivano da Rusija pobedi na ESC 2030? Lol

Naravno da je sve logicno kad se vec desi, ja govorim da je izgledalo tada da ce Srbija biti evropska Kuba, izolovana zauvek sa ludakom na celu.

Znaci vama bi bilo ocekivano da Rusija pobedi na ESC 2030? Lol

Naravno da je sve logicno kad se vec desi, ja govorim da je izgledalo tada da ce Srbija biti evropska Kuba, izolovana zauvek sa ludakom na celu.
Pa i sad mi deluje da nam nikad neće ukinuti vize sa SAD, Veliku Britaniju, Kanadu kao 🇭🇷 🤭, Australiju

Kubanaca imaš i u Beogradu, najezda ih je u celoj zemlji. Na prethodnom mestu gde sam radio, u proizvodnji ih je bilo na desetine.

Pa dolazili su i Rumuni u NS pre 1999. da "zarade pare", to ništa ne govori, Srbija je i dalje u Evropi u vrhu po odlivu stanovništva..

Je l' prati neko na tviteru možda ovo čepljenje Guntera? 🤣 Tagovao bečku policiju nekoliko puta da se požali, svaki put mu odgovorili istim tvitom da se slučaj prijavljuje u policijskoj stanici, a ne na Tviteru. 🤣 Srpska bečka policija!

Na sta su Albanci spali kad im je to lobista a nekada su predsednika SAD mogli da kupe

Back