Offtopic

Ja i zaboravio, ali sad me podseti da je ona cak i homofob.

Ali zato su tu sad vec njene epske provale: "Ja ako umrem od korone ubicu se!" i "KOME DUZMU PRASE BRE?"

Ja mislim da ni za jednu domaću pesmu pre Džanuma nisam žalio toliko što nije pesma za ESC

Isto. Pre mi je bilo krivo što Da mogu od Emine nije bila ESC pesma, ali to nije ni blizu kao #PrviSrpskiInternacionalniHit.

Deluje mi da Teya još uvek nije svesna šta se desilo s pesmom ahahah

Ana nije homofob, žena je jednostavno izgubila kompas. Ona je čini mi se među prvima podržala lgbt kao i JK. Njena izjava je bila nepromišljena tako da joj ne uzimam za zlo. Samo da ozdravi!

Dodao bih jos Seceru i to je sveto trojstvo nesudjenih esc pesama.
Ja bih dodao i Eternal Love...

A što se Džanum tiče, ostaje da nagađamo kako bi prošla, da li bi bila Arcade ili SNAP u smislu plasmana... u svakom slučaju, baš mi je drago zbog uspjeha ovog 👏

Upravo videh na TV Gocu Lazarević kako peva Mariu Dolores sa narodnjačkim trilerima.. 😌🤩😎 @Sandra Perović, ako čitaš ovo, upriliči nam Lazarevićku na PZE 2024 🙏

Ahahaha, nesam školovala! xD

Ana nije homofob, žena je jednostavno izgubila kompas. Ona je čini mi se među prvima podržala lgbt kao i JK. Njena izjava je bila nepromišljena tako da joj ne uzimam za zlo. Samo da ozdravi!
Ja joj vala uzimam za zlo, što pijandura izjavi to trezan misli. Svakako da joj treba pomoći i ne znam što neko ne reaguje nego je vuku svuda ko mečku, a pritom ko se stara o detetu? Ona i Rasta roditelji tom detetu? Mislim da će se detetu zgaditi estrada i neće biti deo toga kad spozna ko su mu roditelji.

Back