Offtopic

Evo kratka analiza moje forumske ličnosti, dakle rezime ide ovako:

1. 1602 palca, znači najčešće sam samo ok lepo si rekao.
2. 1433 histeričnog smejanja, znači dosta vas inspirišem da se smejete.
3. 900 ljubavi jer desilo se i da ste u momentima hteli i da me zagrlite.
4. 230 lobanja, nabacali ste ih dosta al i dalje nisam na vrhu liste siguran sam!
5. 181 wooow, šoook, retko ali baš retko izjavim nešto tako, nismo tako kontroverzni.
6. 113 tužnih izraza lica, vrlo malo vas rastužujem.
7. 33 besnila od toga 32 od Endrege u svakom postu u kom se obratim Micky-ju.

Poksy može da uradi u matematičkim procentima ako želi da se poigra sa brojevima, meni i od ovo malo brojeva se već muti u glavi.

Evo kratka analiza moje forumske ličnosti, dakle rezime ide ovako:

1. 1602 palca, znači najčešće sam samo ok lepo si rekao.
2. 1433 histeričnog smejanja, znači dosta vas inspirišem da se smejete.
3. 900 ljubavi jer desilo se i da ste u momentima hteli i da me zagrlite.
4. 230 lobanja, nabacali ste ih dosta al i dalje nisam na vrhu liste siguran sam!
5. 181 wooow, šoook, retko ali baš retko izjavim nešto tako, nismo tako kontroverzni.
6. 113 tužnih izraza lica, vrlo malo vas rastužujem.
7. 33 besnila od toga 32 od Endrege u svakom postu u kom se obratim Micky-ju.

Poksy može da uradi u matematičkim procentima ako želi da se poigra sa brojevima, meni i od ovo malo brojeva se već muti u glavi.
Evo od mene jedno srcooko čudo, "😍"!!

A svako jutro za doručkom divni Frederik Ndoci ❤️❤️❤️ iz Skadra, sa stariim dobrim šlagerom na albanskom jeziku i prelepim baršunastim glasom.. 😌
🇦🇱 2007 ESC obožavaaaam...

Last edited:
Ne meljem, nisam vodenica, i nisam ovaj lik.. Malo ptistojnosti nije na odmet..

Milane, izvini, zašto ti o "mrmljanju" pored apokalipse, našta to liči?

Tako je, ne kaže se melje nego mrmlja.
That 70S Show Lol GIF by Peacock

Isuse, preuzmi volan i vozi najbrže što možeš...

real housewives jesus GIF

Mislim da je bilo dosta vređanja i histeričnog ismejavanja od strane 1,2 forumaša, ja nikad ne vređam i ne odgovaram na taj način, a sad već osećam da je blizu da se to dogodi. Da se ne bi desilo, neću više komentarisati ovde. Želim svima svako dobro.. :)

Mrm, ne shvataj sve toliko lično, ali je zanimljivo da kad pričamo o nekim problemima ili apokalipsi ti ulećeš sa nekim svojim trivijalnostima. Malo saosećanja nije na odmet!

Ne vidim problem da se piše o raznim temama. Ne može se tako jednostavno zaključiti da li je neko saosećajan ako nije prokomentarisao neku temu. Što se tiče apokalipse u Bačkoj, samo jedan link je postavljen, i diskusije nije ni bilo, pa ne treba zamerati forumašima što baš to nisu komentarisali, njihova stvar na kraju, a na čitaocima je da izvrše selekciju dok gledaju teme, šta ih više, a šta manje zanima. Nismo svi isti, niti delimo iste probleme, pa je to ok, naročito u Offtopic temi.​

Back