Offtopic

U Novom Sadu sam prestao da idem gradskim posle srednje škole, posle toga samo peške ili taksijem. Tu negde pre desetak godina je taksi bio baš baš jeftin.

Takođe, po gradu uglavnom idem pešaka. Jedino ako se desi da baš žurim ili negde gde bi trebalo duže da se provede u putovanju, koristim autobus.

Piše da je kompatibilan sa Androidom 7.1 ili novijim.
Meni radi na oba telefona, na novom je Android 13, na starom iz 2018. godine je Android 10. Inače, Android 7.1 je izašao u oktobru 2016. @Endrega Kadašnji ti je telefon, koji je sistem na njemu?
Nemam pojma ali telefon je iz 2017. 🙇

Na ios-u ni ne postoji aplikacija, barem je kod mene tako. Lakrdija od aplikacije kao i prevoz.

Nemam pojma ali telefon je iz 2017. 🙇
Nema veze kad je telefon izašao/kupljen, nego koji je operativni sistem na njemu. To možeš videti u podešavanjima, obično opcija na dnu "O telefonu", "O softveru" i slično. Moguće da je stariji sistem, ali pošto telefon i nije baš deceniju star, možda se može izvršiti ažuriranje sistema bar na tu 7.1, pogledaj o tome po netu za svoj model telefona.

Na ios-u ni ne postoji aplikacija, barem je kod mene tako. Lakrdija od aplikacije kao i prevoz.
Da, za iOS nisu još uvek izbacili iako su je najavili. Sad da li nije spremna ili možda se čeka odoborenje na App store-u pa zato malo kasni, ko zna.

Ne obavlja ništa. To je više za one koje je mrzelo da kucaju sms pa da kliknu i da se sms pošalje tako. Nije za praćenje vozila.

Da li je tacno da su aplikaciju napravili samo za android sistem? 🙄

Naravno da ne citam sve vezano za ovu temu, pitao sam jer sam to negde procitao😉

Hvala @Doctor Who 👍🏻

Super im je onda aplikacija, nema sta 😏🤪

Ne znam, neočekivano mi je nekako, pokazuje baš na post, smešno u trenutku haha kad već moram da objašnjavam

:D :D :D

'Evo labrador, nisam pojela... I SERVIS NEMA PROPUST!!!!'

Vrištim ahahahahahahah carica

I dalje nema teme "Ljubavni jadi i po koji savet". A mislim da je to krucijalno, svi ovde nekad malo se uznemirimo ili uzbudimo na tom polju.

Back