Ne prdi vec preboli nesto sto se zavrsilo pre 5-6 godina.
Aha, to je neki stokholmski sindrom.Jao moram da se nadovezem, ne samo to sto su ga glasali nakon izednacenja, nego pre toga su znali da je moguce da Josipa ima idol i bili u fazonu, pa dobro ako odigra bice Anhel izbacen nista strasno. Da nismo ja i Josipa glasali u zadnji cas (da smo primer glasalli ranije u toku dana kad nismo znali da planiraju glasati za nju) za Stimija da izednacimo i da ga izbacimo, on bi tad bio izbacen i opet nije hteo da cuje da se nakon toga okrene protiv njih![]()
Svaka čast na sećanju, ja se većinu stvari ni ne sećamJao moram da se nadovezem, ne samo to sto su ga glasali nakon izednacenja, nego pre toga su znali da je moguce da Josipa ima idol i bili u fazonu, pa dobro ako odigra bice Anhel izbacen nista strasno. Da nismo ja i Josipa glasali u zadnji cas (da smo primer glasalli ranije u toku dana kad nismo znali da planiraju glasati za nju) za Stimija da izednacimo i da ga izbacimo, on bi tad bio izbacen i opet nije hteo da cuje da se nakon toga okrene protiv njih![]()
Ne sećam se, sećam se da je to Marijo organizovao i pravili smo torte i izbacivali nas vanredno svako maloMogao bi Leo da napravi Velikog brata, bilo je reči i o tome koliko se sećam...
Inače 2. na ovom forumu i drugi na onom VS forumu![]()
A Bebi, Niko i Josipa jedan za drugim napolje
![]()
Ali sedmoplasirani ahahahahahaVidim Sedmoplasirani još uvek kmeči, zapravo, da li je ikada i prestao?
Bilo kako bilo, meni je FS jedno sjajno iskustvo. Prijavio sa se za učešće pred kraj i ušao u igru skroz nepripremnjen. Imao sam mnogo sreće jer je Stres izašao iz takmičenja jednu rundu pre ujedinjenja i tako me spasio od ispadanja.
Drago mi je što sam u top 3 prošao pobedom u poslednjoj igri i na taj način završio takmičenje.
Posebna zahvalnost mom jedinom fanu tada - Monahinji.![]()