Offtopic

Sarcastic Meagan Good GIF by Harlem

Nikad mi neće biti jasni ljudi koji ne glasaju da izbace ljude koji su glasali za njih. Znači kako?!

Jao moram da se nadovezem, ne samo to sto su ga glasali nakon izednacenja, nego pre toga su znali da je moguce da Josipa ima idol i bili u fazonu, pa dobro ako odigra bice Anhel izbacen nista strasno. Da nismo ja i Josipa glasali u zadnji cas (da smo primer glasalli ranije u toku dana kad nismo znali da planiraju glasati za nju) za Stimija da izednacimo i da ga izbacimo, on bi tad bio izbacen i opet nije hteo da cuje da se nakon toga okrene protiv njih💀💀💀

Jao moram da se nadovezem, ne samo to sto su ga glasali nakon izednacenja, nego pre toga su znali da je moguce da Josipa ima idol i bili u fazonu, pa dobro ako odigra bice Anhel izbacen nista strasno. Da nismo ja i Josipa glasali u zadnji cas (da smo primer glasalli ranije u toku dana kad nismo znali da planiraju glasati za nju) za Stimija da izednacimo i da ga izbacimo, on bi tad bio izbacen i opet nije hteo da cuje da se nakon toga okrene protiv njih💀💀💀
Aha, to je neki stokholmski sindrom.

Svaka čast na sećanju, ja se većinu stvari ni ne sećam :ROFLMAO:

A jbg hteo sam da ostanem čist do kraja, tada sam bio mlad i glup, sad sam samo glup :ROFLMAO:

Mozda pod nekim uslovom da ucestvuju samo novi forumasi i neki koji nikad nisu usli u merge. Ako mi stari dovodimo drame sa proslog foruma tu onda ce se samo znati ko je skim celo vreme i ko ce kakav plasman zauzeti.

Kao dodole kišu, evo ja prizivam vraćanje Survivora.
@Niko što da stari ne učestvuju? Mislim da je fora da svi učestvujemo. Možda se zakopaju ratne sekire🤣

Ma bas cu sad da se dopisujem sa Stoletom i Milanom i dogovaracemo se kako cemo izbaciti Stefana iz survivora, ok

Pa možda bi bilo zanimljivo da se napravi nešto tipa "Fans vs Favorites" na foru kao što je imao američki (ako dobro pamtim mislim da ih je dve dosad bilo, bar ovo što sam pregledala), a i na tom drugom forumu je bila slična sezona. Da Petar izabere od starih raspoloživih koga bi on zvao..Ili ako se ne može nakupiti određeni broj potpuno novih igrača da onda jedno pleme bude kombinacija novih i ljudi koji nisu nikada bili u mergeu. :)

To je mozda i najbolje resenje, svakako ljudi koji imaju metu na ledja kao mene ne treba da se prijavljuju.

Mogao bi Leo da napravi Velikog brata, bilo je reči i o tome koliko se sećam...

Inače 2. na ovom forumu i drugi na onom VS forumu :LOL:
Ne sećam se, sećam se da je to Marijo organizovao i pravili smo torte i izbacivali nas vanredno svako malo 😆

Što se mog učešća u FS tiče dosta. Stalno udovoljavanje gledanosti, a rezultata nigde jer svi se okome na mene kako je opasno držati me u igri do kraja. To je prvi ćirilični Mapko pokrenuo nakon što sam u tom periodu pobeđivao po raznim anketama, pa i u tom Velikom Bratu, TGZP.
Onda, u igrama sam loš, isključivo sam manipulisao ljudima. Seća se @Ro97 kako sam ga besramno izigrao davao mu lažna obećanja. 😆
A Bebi, Niko i Josipa jedan za drugim napolje

dennis weening lol GIF by SBS6

Pa prvo kreni od donje liste do Lea, to je mojom social game otkriveno od Kakashija koji je mislio da treba da mi veruje pa je ceo klan pao 😆 prvo smo mi vodili igru, dok nismo skontali odvajanje sa Stoletom. A i tu kad smo mi poispadali da umesto što je Niku, koji je bio banovan, dodljen imunitet dat meni onda bi se igra nastavila u našu korist. Tu nam je loša procena bila.
Stefix i ja smo simulirali svađe koje nisu isprva kontali da je to lažna drama, nego tek kad mi je on udelio svoj imunitet da ne ispadnem ja nego Steamy. 😆

I sećam se da u nekoj od sezona ćirilični Marko i Vinky su ludeli dok me nisu izbacili, ekipa mi poispadala, a meni ostali neki imuniteti pa su optuzivali produkciju za nameštanje. 😆
Laka meta sam bio kad odmah suprotna grupa baci oko na tebe kao potencijalnu pretnju ako uđem u top 3 jer su znali da će ispušiti u anketi. Ko da je samo anketa odlučivala, a ne veće no ajde to im je bio glavni trip. 😆

Vidim Sedmoplasirani još uvek kmeči, zapravo, da li je ikada i prestao?

Bilo kako bilo, meni je FS jedno sjajno iskustvo. Prijavio sa se za učešće pred kraj i ušao u igru skroz nepripremnjen. Imao sam mnogo sreće jer je Stres izašao iz takmičenja jednu rundu pre ujedinjenja i tako me spasio od ispadanja.
Drago mi je što sam u top 3 prošao pobedom u poslednjoj igri i na taj način završio takmičenje.

Posebna zahvalnost mom jedinom fanu tada - Monahinji. 😁

Vidim Sedmoplasirani još uvek kmeči, zapravo, da li je ikada i prestao?

Bilo kako bilo, meni je FS jedno sjajno iskustvo. Prijavio sa se za učešće pred kraj i ušao u igru skroz nepripremnjen. Imao sam mnogo sreće jer je Stres izašao iz takmičenja jednu rundu pre ujedinjenja i tako me spasio od ispadanja.
Drago mi je što sam u top 3 prošao pobedom u poslednjoj igri i na taj način završio takmičenje.

Posebna zahvalnost mom jedinom fanu tada - Monahinji. 😁
Ali sedmoplasirani ahahahahaha

Milane, ti trebati da se prijaviš opet, imaš potencijala za pobedu, uklapaš se u taj Profil pobednika tipa Destroyer - Dav - Tutor.

Pa prijavio bih se ja ponovo kada bi se organizovalo, naravno pod uslovom da imam vremena da se tome posvetim.

Pobeda je meni stvarno manje bitna, mnogo mi važnije da što duže budem u igri kako bih mogao da učestvujem u rešavanju zadataka. I omiljeni deo ucešća kad se probudim ujutru da čitam desetak strana koje su napisane preko noći. 😁

Sviđa mi se koncept sa VS foruma gde postoji tema za publiku koju takmičari ne vide dok ne ispadnu, pa je u toj temi i Povratak u civilizaciju.

Back