Offtopic

Ali obožavam Bebija koji je nabrijan na sve forumske formate ikad, a za max mjesec dana će ili nestati s foruma na godinu dana ili će opet zaboraviti šifru :ROFLMAO:
Ne zna čovek više šta od mene da očekuje🤣
Lepo ja kažem da imam više kambekova nego Šer 😆😆

Meni npr. ovaj forum uopšte nema taj vajb za organizovanje talent šoua, kvizova, rijalitija. Možda je do toga što ne možemo da otvaramo teme, nego moramo da molimo admina da skine katanac...

Malo je prepotentno da izaberem ovu svoju igru ali jeste odličan momenat bio

I ja sam za vraćanje formata na forum, samo ne znam što sve mora zimi. Leti takođe možemo nešto da igramo 😂

Nemam puno izbora, ali definitivno ova 3:
- Konstruktor Konstrakta meltdown
- Uvlačenje u bulju rokenrolom
- Uvođenje lUbanja

Hahaha ovako:
Stamenovka koja mi upućuje kritiku za imitaciju Josipe Lisac
MO obara FSC
i naravno šumeća tableta od mene za Djudju 🥰

Ja sam dugo lomio što odabrati ali izbor je ipak spao na:

Konstruktor meltdown
Monahinja na pecanju
Nikolinanina se izvinjava

Žrtva života koja voli pecati svoje vlastite misli sve dok ponekad ne prsne 🙌

Majsta's BFF
Pad OGAE foruma
Josipa zaobilazi temu Srbije

Uvlačenje ne mogu da odaberem jer je to moja kovanica.

@Majsta94
Liki94 koja ti glasa u suprotnom polufinalu jer joj se te pesme više sviđaju plus je besni i govori da si ti kriv 🤣
Lazarica koji kmeči što Marija Šerifović ne može da pobedi na Srboviziji a može na ESC😂
MrVlax koji besni na mene i Ivanu zbog dsq na Srboviziji jer nije dobro poslao glasove uz obrazloženje da sam mogao random da upišem glasove samo da ne bude dsq
I naravno Stefix i abecedno glasanje.

Ovo da sam pretio maloletnoj Nikolininini je APSOLUTNA LAŽ!!! Ne znam od koga je potekla ali nije istina.

milica-dabovic-survivor-srbija.gif

Pa Mirkec je bar nešto poneo sa foruma (Bjorna).

@Marko Pa nisi nigde ali Petar to stalno priča tako da sam upoznat sa time.

Meni je to javljeno tada kad se odigravalo takmičenje, možda mi je i sama Nikolina rekla, ali mislim da je bio neko kome se požalila lol

Back