Lignjoslav
Ekspert
I oni su homoseksualci?Pa Mirkec je bar nešto poneo sa foruma (Bjorna).
I oni su homoseksualci?Pa Mirkec je bar nešto poneo sa foruma (Bjorna).
Obožavam što mirCo nije ostavio bukvalno nikakav trag, a jadan se trudio iz petinih žila.
Ostaće poznat po tome što je Destry hteo da ga bije ako dođe na prezentaciju Željkove pesme 2012.
Nadam se da ga je stvarno prebio.On je bio bez konkurencije najzlobnija osoba na forumu.![]()
Hahah urlam, ali ispravio bih Androgu da je većina gej nisu svi. Imam večitu žal što nisam bio deo stare družine jer nisam doživeo te anegdote o kojima pričate. Kao i u Survivoru, ja bih sad guglao ko je gde, gde su ih životi naneli xDJesu, prenijet će im već netko da imaju tvoju bezrezervnu podršku
Ja ne volim da se salim sa ovakvim stvarima, molim vas.Jesu, prenijet će im već netko da imaju tvoju bezrezervnu podršku
Procitao sam DzamijePa TGZP je talent show, a ne rijaliti.
Ja sam pevao i 1944 od Džamale.
Meni je ostalo u pamćenju kako je propagirao teorije zavere da EBU namešta bodove tvt-aMene je najviše nerviralo kad je u svakoj ESC temi, nakon što je objavljeno ko je pobjednik NF-a, napisao "može link na pjesmu?". Sve dok mu napokon netko, ne znam više tko, nije rekao "pa ukucaj sam na yt pa slušaj, što je to toliko teško", a on kao "ma da, a što ako poslušam krivu pjesmu?"![]()
Imali smo forumaša koji je tačno u procentima rekao 90%, tako da šta će namApel da se organizuje anketa izjašnjavanja o seksualnostibiće i opcija i za one koji ne žele da se izjasne