Offtopic

Ovo što me sprdate za pogrešnu šifru će biti u memoarima u sledećoj dekadi pošto se desilo na novom forumu. 😂

Nadam se da ga je stvarno prebio.
jelena-karleusa-jk.gif
On je bio bez konkurencije najzlobnija osoba na forumu.
Jesu, prenijet će im već netko da imaju tvoju bezrezervnu podršku
Hahah urlam, ali ispravio bih Androgu da je većina gej nisu svi. Imam večitu žal što nisam bio deo stare družine jer nisam doživeo te anegdote o kojima pričate. Kao i u Survivoru, ja bih sad guglao ko je gde, gde su ih životi naneli xD

Ako ne verujete meni eto cak i Destry je hteo da ga bije pa sad vi racunajte xd

A dobar je mirCo, samo je voleo da se meša u sve ko vegeta 😇

Mene je najviše nerviralo kad je u svakoj ESC temi, nakon što je objavljeno ko je pobjednik NF-a, napisao "može link na pjesmu?". Sve dok mu napokon netko, ne znam više tko, nije rekao "pa ukucaj sam na yt pa slušaj, što je to toliko teško", a on kao "ma da, a što ako poslušam krivu pjesmu?" 💀

Gospodin "Diva." :D
Mene je najviše živciralo na Srboviziji, kad mu tako "dune" pa bi menjao i najbezbačajniju sitnicu u pravilima.

Mene je najviše nerviralo kad je u svakoj ESC temi, nakon što je objavljeno ko je pobjednik NF-a, napisao "može link na pjesmu?". Sve dok mu napokon netko, ne znam više tko, nije rekao "pa ukucaj sam na yt pa slušaj, što je to toliko teško", a on kao "ma da, a što ako poslušam krivu pjesmu?" 💀
Meni je ostalo u pamćenju kako je propagirao teorije zavere da EBU namešta bodove tvt-a 💀

Apel da se organizuje anketa izjašnjavanja o seksualnosti 🤣 biće i opcija i za one koji ne žele da se izjasne

Apel da se organizuje anketa izjašnjavanja o seksualnosti 🤣 biće i opcija i za one koji ne žele da se izjasne
Imali smo forumaša koji je tačno u procentima rekao 90%, tako da šta će nam :D

Back