Doctor Who
Ekspert
Da. Par puta sam spomenuo da bismo to mogli ponovno, nekako mislim da bi sad sa novim forumašima bilo dosta interesa. Uglavnom, ja sam spreman to pokrenuti kad godA mogao bi i opet ESC kviz, baš smo se lepo zezali na Discordu tokom jedne edicije. Ukoliko se ne varam, @Marko je bio organizator.
Kako ćeš sada koncipirati mim s obzirom da ste me juče lepo opskrbili sa 75 lobanja za jedan dan?
ništa što Mrmi ne može sa 5 postova da nadoknadiKako ćeš sada koncipirati mim s obzirom da ste me juče lepo opskrbili sa 75 lobanja za jedan dan?
Vratite Mrmiju sjaj koji zaslužuje.ništa što Mrmi ne može sa 5 postova da nadoknadi
Jedini rijaliti, a to nije ni rijaliti hahaJedini rijaliti gde bih ponovo je TGZP jer ja volim da se glupiram sa imitacijama i Leovu Đavolju večeru jer nisam učestvovao kad je bilo aktuelnoiako on tvrdi da sam pobedio na hrvatskom forumu u toj emisiji meni je to tako potisnuto u mozgu da i dalje ne mogu da se setim.
![]()
Kako onda da nazovemo tu emisiju?Jedini rijaliti, a to nije ni rijaliti haha
Bravo, nisam mogao da se setim tačne terminologije!Pa TGZP je talent show, a ne rijaliti.
Ja sam pevao i 1944 od Džamale.