Offtopic

A mogao bi i opet ESC kviz, baš smo se lepo zezali na Discordu tokom jedne edicije. Ukoliko se ne varam, @Marko je bio organizator.

A mogao bi i opet ESC kviz, baš smo se lepo zezali na Discordu tokom jedne edicije. Ukoliko se ne varam, @Marko je bio organizator.
Da. Par puta sam spomenuo da bismo to mogli ponovno, nekako mislim da bi sad sa novim forumašima bilo dosta interesa. Uglavnom, ja sam spreman to pokrenuti kad god :)

Jedini rijaliti gde bih ponovo je TGZP jer ja volim da se glupiram sa imitacijama i Leovu Đavolju večeru jer nisam učestvovao kad je bilo aktuelno 😄 iako on tvrdi da sam pobedio na hrvatskom forumu u toj emisiji meni je to tako potisnuto u mozgu da i dalje ne mogu da se setim. 😆

Jedini rijaliti gde bih ponovo je TGZP jer ja volim da se glupiram sa imitacijama i Leovu Đavolju večeru jer nisam učestvovao kad je bilo aktuelno 😄 iako on tvrdi da sam pobedio na hrvatskom forumu u toj emisiji meni je to tako potisnuto u mozgu da i dalje ne mogu da se setim. 😆
Jedini rijaliti, a to nije ni rijaliti haha

Jedini rijaliti, a to nije ni rijaliti haha
Kako onda da nazovemo tu emisiju? 😂

Kad se setim Petre da si pevao Josipu Lisac Magla 🤣
A ja dobio Kajli Minog pa sam se trudio da zvučim kao da sam zgutao helijum. 😂

Pa TGZP je talent show, a ne rijaliti.

Ja sam pevao i 1944 od Džamale.

Možemo Ja imam forumski talenat emisiju, pišem pesme ko da sam reinkarnacija Marine Tucaković!

Back