Offtopic

:ROFLMAO: :ROFLMAO: dio se sjećam, ali bome nekih se dijelova uopće ne sjećam... pogotovo ovo s djudjom...
Ali onaj Dario što je stalno mijenjao nickove. :ROFLMAO: I čuo sam za neke patuljke da su bili prije...

:ROFLMAO: :ROFLMAO: dio se sjećam, ali bome nekih se dijelova uopće ne sjećam... pogotovo ovo s djudjom...
Ali onaj Dario što je stalno mijenjao nickove. :ROFLMAO: I čuo sam za neke patuljke da su bili prije...
Dario... 💀

Bože Koliko sam stvari pozaboravljao hahaha

Jao da Stres pa on je isto stalno dolazio i odlazio i radio milijun nickova. :ROFLMAO:
Ali i dalje najjače kada je Josipa poludila što nije prošla u finale i rekla da će srušiti forum. I istu večer forum pao. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Ne znam zašto je on imao te beneficije da se uvek vrati na forum posle banovanja. 😂

Jest i onaj Kozmopolj ili kako se već zvao. I on je stalno nešto izvodio. I neki lik s forum.hr-a. Kaj je snimao videe na yt o Eurosongu i stalno blatio sve i svašta. o_O 🥱

Gdje je Hari Eurovision sa svojim žbejdieiejfnkxifueicbcj postovima. Mada, ima solidnu zamjenu na forumu trenutno, ali nije to to

Baš me čudi da se mirco, Mo, Djudja i Stevan nisu vratili.
Zato što su NOBL. 🤣

Gdje je Hari Eurovision sa svojim žbejdieiejfnkxifueicbcj postovima. Mada, ima solidnu zamjenu na forumu trenutno, ali nije to to
Taj mi je stalno govorio Bebi dušo Bebi čekam te…dušo zlato pre dušo zlato.

Pitao me Stres pre par meseci što ga forumaši ogovaraju, da je kao prisutan na forumu, a njemu zapravo ne pada na pamet da dođe. Rekoh nisam u toku :)

A carolija22 je valjda među nama i sada, sa drugim nickom, bar mi se čini, nije važno. :)

“Nikad nije gotovo kad mislimo da je gotovo neg je gotovo kad je GOTOVO!”

Baš me čudi da se mirco, Mo, Djudja i Stevan nisu vratili.
Stevan je registrovan na forumu, ali bio je tu samo prvih mesec dana. Možda neke životne promene utiču na zainteresovanost za forum. Gledam kad ćete mene da oterate :D

Juuu, pa ko će onda nas ludake da drži normalnim ovde?! 😧

Back