Offtopic

Slažem se da nije prijatno, i već godinu dana bukvalno nisam zadovoljan time šta sam kupio u jednom odlasku u prodavnicu/pijacu i slično.. I taj osećaj mi se nikako ne dopada...

Kad sam se u proleće 2021 vratio za Srbiju iz Češke, mnogo sam uživao u srpskim cenama sa češkom platom. Kad sam se vratio za CZ prošli decembar, uvideo sam koliko je u Srbiji maltene sve, osim stanova i hleba, jeftinije ovde... Neverica! Za godinu i po dana se toliko sve drastično promenilo da mi je nverovatno.

Ne mogu. Dao sam sve pare u csp (croatian space program). Žele poslati raketu na Sunce. Ja sam im dao pare da to ne rade jer ce se raketa otopit. Oni su mi rekli da ne brinem, jer raketu nece poslati po danu nego po noći. Kada nema sunca logično

Ma ne zanima me da jedem salamu da bih uštedeo, ako propadam novčano na kraju meseca neka to bude kvalitetan has.

Milujem žabu krastaču svaki put čim je vidim!

Ne mogu. Dao sam sve pare u csp (croatian space program). Žele poslati raketu na Sunce. Ja sam im dao pare da to ne rade jer ce se raketa otopit. Oni su mi rekli da ne brinem, jer raketu nece poslati po danu nego po noći. Kada nema sunca logično

Back